Tiesa, kiaušiniai – ekologiški, laisvai laikomų vištų, o ne narvuose laikomų ir iškankintų vištų.

Namie taip pat buvo likusių Kumato rūšies pomidorų, avokado, prancūziško batono, (jis buvo padžiūvęs, bet apšlakščius alyvuogių aliejumi ir pašildžius 10-15 minučių iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje jis tampa puikia, skania, traškia brusketa).

Kadangi karantino metu darbas vyksta iš namų, nieko tokio ir pasipjaustyti svogūno. Dėl imuninės sistemos stiprinimo. Juk šiomis dienomis gera sveikata tikrai pravers.

Lėtai keptas kiaušinis

Tad sotiems ir sveikiems pusryčiams jums reikės (kiekis – pagal poreikį):

  • Kiaušinių
  • Pomidorų
  • Avokado
  • Svogūno
  • Pipirų
  • Druskos
  • Prieskoninių žolelių, jeigu turite
  • Šviežios (arba nebūtinai) duonos.
Lėtai keptas kiaušinis

Kaip iškepti kiaušinį, kad jis būtų labai skanus? Ogi paprastai. Įpilkite aliejaus į keptuvę, pakaitinkite, įmuškite kiaušinius ir ant labai silpnos ugnies kepkite apie 10-15 min., kol baltymas sustandės, o trynys liks dar šiek tiek skystas. Svarbu, kad baltymas nesuskrustų. Pabarstykite druska ir pipirais.

Lėtai keptas kiaušinis

Patiekite kiaušinius kartu su pjaustytomis daržovėmis ir pašildyta senesne arba šviežia duona.

Skanaus.

Lėtai keptas kiaušinis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)