Reklamoje, pavadintoje „Kai Haris sutiko Kalėdų senelį“ (When Harry met Santa“, pasakojama apie vienišą vyriškį Harį, kuris netyčia Kūčių vakarą aptinka dovanas į jo namus atnešusį Kalėdų senelį. Jų žvilgsniai reikšmingai susiduria, bet, nespėjus pradėti kalbėtis, Kalėdų senelis dingsta kamine tęsti savo kasmetinės misijos.

Nuo tada jų susitikimai tęsiasi kasmet per šventes. Kartą pabudęs Haris pamato, kaip Kalėdų senelis stebi jį miegantį ir supranta, kad trauka yra abipusė. Kiekvienais metais išvykdamas Kalėdų senelis pažada sugrįžti kitąmet.

Galiausiai nebeištvėręs ilgų išsiskyrimų Haris parašo Kalėdų seneliui laišką, kuriame prisipažįsta, kad „viskas, ko jis nori Kalėdoms, yra jis“. Tais metais Kalėdų senelis kreipiasi pagalbos į Norvegijos pašto tarnybą, kad ji padėtų išdalinti dovanas, o jis galėtų leisti laiką su Hariu.

Šią reklamą kūrė Norvegijos agentūra POL. Šia šventine reklama taip pat buvo pažymėta, kad Norvegija jau 50 metų yra dekriminalizavusi tos paties lyties asmenų santykius.

Norvegijos pašto tarnybos rinkodaros vadovė Monica Solberg portalui LGBTQ Nation teigė, kad jų įstaiga yra atvira visiems ir kad 2022 m. Norvegija švęs 50 metų laisvės mylėti bet ką, ką nori.