„Užduotis buvo sukurti lauko bei spaudos reklamos kampaniją, kuri komunikuotų SPA paslaugų kokybę bei ypatingą dėmesį poilsio paslaugų detalėms. SPA Vilnius – daugiausiai apdovanojimųbei įvertinimų turintis SPA tinklas Lietuvoje. Pasiūlėme kalbėti ne apie save, o apie tai, kaip jaučiasi klientas, leisdamas laiką SPA Vilnius“, – pasakojo kampanijos meno vadovas Regis Pranaitis.

Pasak jo, „Taip, Jūsų poilsenybe“ – kiek netikėtas kreipinys į klientą – suteikia dar daugiau emocijos vaizdui su aiškia nuoroda į kokybę ir aukščiausią paslaugų lygį bei prideda gaivumo visai reklamai.

„Procesas nebuvo paprastas, nes pirmiausia buvo sunku rasti, kas apsiimtų pagaminti apykaklę ir karūną. Vėliau kilo naujų minčių, kaip vaizdą padaryti dar labiau emociškai patrauklesnį, kad klientas žiūrėdamas norėtų atsidurti modelio vietoje. Tai, ką matome galutiniame vaizde, labai skiriasi nuo to, ką fotografavome. Pavyzdžiui, mergina sėdėjo ant SPA gulto, o ne vonioje, apykaklė buvo iš paralono ir tik fragmentiškai apdėta putomis, o karūna buvo visai kitokios formos.

Ne išimtis ir antraštė, kuri buvo patvirtinta, tačiau prieš pat atiduodant į spaudą kilo mintis ją pakeisti į kreivesnę ir drąsesnę. Esame laimingi, nes klientas mus išklausė, patikėjo ir sutiko ją pakeisti. Esam tikri, kad dėl šios kampanijos dar daugiau žmonių panorės aplankyti ir pasilepinti SPA Vilnius centruose“, – sakė R. Pranaitis.

Autoriai: New!
Idėja ir dizainas: Tomas Markauskas, Regis Pranaitis
Foto: Ciklopas (Tomas Kauneckas)
Dailė: Asta Vildžiūnaitė
Postproduction: Kristina Kekytė