Visos reklamose pasirodančios įžymybės gyvena skirtingus gyvenimus, tačiau jas vienija kasdienis palydovas – intelektualus išmanusis telefonas, padedantis lengviau pasiekti to, apie ką jie svajoja. Tokiu būdu parodoma, kad „Mate 10“ serijos telefonai reaguoja į vartotojų poreikius – iš jų mokosi ir prisitaiko prie jų individualių tikslų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Spalį rinkoje pasirodžiusių „Mate 10“ serijos telefonų – „Mate 10 Pro“ ir „Mate 10 Lite“ – reklamoje, pavadintoje #TheUltimate, netrūksta visame pasaulyje atpažįstamų veidų. Olimpinė plaukimo čempionė Katinka Hosszu, vienas garsiausių futbolininkų Robert Lewandowski, profesionalus „Leica“ fotografas Manfred Baumann, supermodelis Catrinel Menghia, populiarus dainininkas Massimo Savić ir TV laidų vedėjas Doukissa Nomikou – visos šios žvaigždės kartu pasirodo ir Lietuvoje pradėtoje transliuoti reklamoje.

„Tai yra pirmas kartas, kai tiek daug visame pasaulyje žinomų žmonių kartu dalyvauja „Huawei“ kampanijoje. Didžiuojuosi tuo, kad jų ir „Huawei“ idealai sutampa, bei tuo, jog jie pasitiki mūsų prekės ženklu. Tikiuosi, kad šie visame pasaulyje pripažinti talentai padės mums skleisti įkvepiančią istoriją daugeliui žmonių“, – pranešime teigė „Huawei“ Baltijos šalių vartotojų verslo grupės vadovas Yanfei.

Kūrybinė reklamos idėja paremta tarptautinio pripažinimo susilaukusiais profesionalais – žmonėmis, kurie reprezentuoja aukščiausius pasiekimus savo srityse. Reklamoje yra užduodamas klausimas: kas juos paverčia pačiais geriausiais (angl. Ultimate)? Atsakoma, kad tik nuolatinio sunkaus darbo neužtenka, o juos, kaip ir „Huawei“, išskiria tobulumo ir žinių siekis, savo ribų peržengimo troškimas ir noras įgyvendinti tai, kas neįmanoma.

„Įgyvendindami šią kampaniją siekiame paskatinti kiekvieną atrasti vidinės stiprybės įgyvendinti neįmanomus dalykus. Taip kasdien kurdami inovacijas dirbame ir „Huawei“ – siekiame išeiti iš komforto zonos ir nuolat tobulėti“, – pridūrė Yanfei.

DDB & „Tribal“ kurtus #TheUltimate reklamos klipus jau dabar galima išvysti internete ir Lietuvos kino teatruose.