Klipe galima pamatyti įmonės darbuotojus, negalinčius atsispirti „The Roop“ dainos „Discoteque“ ritmui ir patiems išmėginantiems išpopuliarintus šios dainos šokio judesius.


„KlasJet“ atstovė Vilma Vaitiekūnaitė pasakojo, kad tokia idėja kilo patiems „KlasJet“ darbuotojams: „Klipe filmavosi tik „KlasJet“ darbuotojai, choregrafija sugalvota „KlasJet“ darbuotojų, scenarijų padėjo parengti ir filvamo „Avia Solutions Group“ marketingo komanda, kostiumų parinkimas, šukuosenos ir makiažai – viskas atlikta pačių darbuotojų“.

Ji taip pat atskleidė, kad geltonas automobilis klipo pradžioje atsirado atsitiktinai: „Bevykstant į darbą viena iš „KlasJet“ darbuotojų pakeliui esančiame salone pastebėjo geltoną automobilį ir pasidalino idėja, kad būtų visai smagus elementas (iki filmavimo buvo likę vos keletas valandų). Komandinėmis pastangomis radome geltoną automobilį, pakeitėme scenarijų ir turime jį klipe“.

„KlasJet“ komanda, pasak V. Vaitiekūnaitės, įdėjo daugybę pastangų kurdami choreografiją vaizdo įrašui, kurį filmavo net keliose vietose – biure, būstinės miestelyje, Vilniaus oro uosto rampoje ir net viename iš unikalių kompanijos privačių lėktuvų.

Anot „KlasJet“ komandos, VIP skrydžio organizavimas nedaug skiriasi nuo šokio filmavimo: „Visi vargai bei pastangos ruošiantis bei įgyvendinant projektą, nepastebimai išsisklaido ir tampa gana trumpu, tačiau nepakartojamu galutiniu produktu“.