Forume dalyvaus daugiau nei 100 pranešėjų ir diskusijų dalyvių – verslininkų, ekonomistų ir konsultantų. Visos dienos metu renginio pranešimai internetu paraleliai vyks 8 salėse, kartu su interaktyviomis diskusijomis ir tinklaveikos sesijomis.

„Delfi“ suteikia galimybę visiems išgirsti pagrindinę „Alfa“ konferencijos salę, o norintys sužinoti daugiau, dar turi laiko įsigyti bilietus. Pagrindinėje salėje pranešimai ir diskusijos vyks nuo 9.00 iki 15.45 val. Visus pranešimus bus galima matyti portale Delfi.lt, dalis turinio bus transliuojama ir visos Lietuvos televizijoje Delfi TV.

„Alfa“ salėje temos orientuotos į Pasaulio ir Lietuvos ekonomikos bei verslo prognozes po COVID-19, taip pat gyventojų vartojimo pokyčius el. komercijos atžvilgiu ir gyvenimo dinamiką. Diskusijose dalyvaus dr.Nerijus Mačiulis, Arnoldas Pranckevičius, Marius Dubnikovas, Rasa Ališauskienė, Mantas Katinas ir kiti. Po konferencijos visų salių pranešimų įrašus bus galima rasti „Delfi Plius“ platformoje.

„Verslui aktualaus turinio plėtra – vienas iš „Delfi“ redakcijos prioritetų šiuo mūsų šaliai ir visam pasauliui sudėtingu laikotarpiu. Vykstantys ir ateinantys pokyčiai mums – žiniasklaidai – leidžia padėti smulkiam verslui, skleidžiant būtina žinoti informaciją, kuri jų kitaip nepasiekia, o stambiam verslui – suteikiame galimybę dalytis savo patirtimi ir taip įkvėpti kitus“, – sako „Delfi“ direktorius Vytautas Benokraitis.

Organizatoriai pažymi, kad Forumas visuomeninis, atviras visiems. Dalyvio mokestis renkamas savanoriško įnašo principu. Renginiui paramą suteikė ir kelios didelės verslo organizacijos, taip prisidėdamos prie galimybės suorganizuoti šią konferenciją.