„Nuo tada, kai 2019 m. paskelbėme planus sukurti dar 300 darbo vietų, nuolat augame. Įdarbiname vis daugiau pasaulinio lygio robotikos, procesų automatizavimo, kibernetinio saugumo, teisės profesionalų – jie „Western Union Lietuva“, tapusiame visos organizacijos talentų centru, kuria sprendimus, naudojamus 150 mln. „Western Union“ klientų daugiau kaip 200 šalių. Tikimės, kad bendradarbiavimas su „Adverum“ padės mums auginti matomumą tarp šių ir kitų sričių ekspertų, kuriems čia atveriame globalios karjeros galimybes“, – sakė „Western Union Lietuva“ komunikacijos vadovė Ilona Lekavičiūtė.

Pasak jos, taip pat svarbu kalbėti ir apie socialinę atsakomybę įmonės viduje ir už jos ribų. Daugiau kaip 2000 žmonių vienijanti „Western Union Lietuva“ komanda savo darbu, papildoma veikla ir rėmimu per organizacijos paramos fondą prisideda prie šalies ir bendruomenės gerovės.

„Mūsų akimis, „Western Union Lietuva“ yra inovuojanti ir daugelyje savo veiklos sričių su ateities technologijomis dirbanti kompanija. O mes kuriame rytojaus istorijas, todėl tikimės, kad mūsų bendradarbiavimas atneš vertės ir organizacijai, ir jos darbuotojams bei suteiks progų į įprastus komunikacijos veiksmus pažiūrėti naujai“, – kalbėjo „Adverum“ vyr. partnerė Ieva Naujalytė.

Ieva Naujalytė

„Western Union Lietuva“ veikia nuo 2010 metų ir čia teikia finansų ir apskaitos, teisinės atitikties, rinkodaros, informacinių paslaugų, žmogiškųjų išteklių valdymo ir kitas paslaugas. Įmonė nuo pat įsikūrimo Lietuvoje pradžios kasmet patenka į geriausių darbdavių sąrašus.

Komunikacijos paslaugų bendrovė „Adverum“ teikia strateginio komunikacijos planavimo, krizių komunikacijos, ryšių su visuomene, rinkodaros komunikacijos, skaitmeninės komunikacijos, komunikacijos užsienyje konsultacijas, taip pat – ryšių su žiniasklaida mokymų, ESG socialinės atsakomybės komunikacijos, naujos realybės darbdavio komunikacijos paslaugas.

Tarp bendrovės klientų – DELL EMC, „Ignitis“, „Citadele“ bankas, K2 LT, „Nestlé“, „Omniva“, „Vilniaus duona“, „Volfas Engelman“, „Wizz Air“, „Versli Lietuva“, „Yukon Advanced Optics Worldwide“, „Northtown Vilnius“ ir kiti.