„Mūsų startuoliai ir scaleupai bei vienaragiai gali samdyti iš karto IR gali gauti pinigų persikraustymui – tiksliau 3000 eurų – čia ne pokštas“, – skelbiama „Go Vilnius“ pranešime.

Tiems, kam pinigai nėra prioritetas, vardijami kiti Lietuvos sostinės privalumai: žaliausia sostinė Europoje; 85 proc. darbo jėgos kalba angliškai; #1 Fintech Europoje; TOP 10 darbo ir asmeninio gyvenimo balansui; 98 proc. gyventojų džiaugiasi gyvendami Vilniuje; geriausia miesto strategija Europoje pagal fDi Intelligence.

„Galime tęsti, bet svarbiausia – būtų velniška istorija“, – sąmoksliškai pažymi „Go Vilnius“ komanda, teiginį palydėdama akį merkiančiu emociuku.

Komentaruose pateikiamose nuorodose į išsamesnę informaciją pasakojama, kad Vilnius yra bebaimis ir novatoriškas dėl mieste dirbančių ir gyvenančių žmonių: „Profesionalai, vadovaujantys didžiausiems miesto TECH sektoriams, yra geriausias to pavyzdys. Jų pasiekimai yra stulbinantys ir jie padeda skleisti žinią apie Vilnių visame pasaulyje.“

Miestas esą pasiryžęs daryti viską naujakuriams padedant sklandžiai ir lengvai pritaikyti savo įgūdžius naujoje ir įdomioje aplinkoje.