Apdovanojimų renginyje dalyvavo žurnalistas Edmundas Jakilaitis, Andrius Tapinas, Vilniaus meras Remigijus Šimašius bei kt.

Kiek anksčiau E. Jakilaitis „Delfi“ sakė, kad jo inicijuotam nacionaliniam savanorių pagalbos koordinavimo centrui „Stiprūs kartu“, koronaviruso metu padėjusiam apsipirkti senoliams bei paremti skurstančiuosius, ne kas kita, o būtent komunikacija buvo gyvybiškai svarbus įrankis, skleidęs informaciją žmonėms ir kvietęs prisijungti savanorius.

„Mums, šauliams, komunikacija buvo įrankis ir galimybė pasiekti maksimalią auditoriją ir tokiu būdu surinkti savanorius į mūsų iniciatyvą. Buvo dvi komunikacijos kryptys: pirma, pasiekti tuos žmones, kuriems reikia pagalbos – čia padėjo tokios priemonės kaip radijas, kitos žiniasklaidos priemonės – ir pasiekti sėkmingą Lietuvą, kuri jau nori dalintis, nori ateiti, prisidėti, padėti. Šioje vietoje buvo jau kiti komunikacijos kanalai – internetiniai naujienų portalai. Tokias iniciatyvas kaip „Stiprūs kartu“ žiniasklaida parėmė iš karto, niekas neklausė, kas joms už tai, ne. Per vieną dieną prisijungė iškart visa žiniasklaida.

Projektą inicijavo ir įgyvendina:

Lietuvos Šaulių sąjungos Pelėdų būrio šauliai, renginių organizavimo įmonė „Pirmoji kava“, Gynybos paramos fondas, Tele2, Telia, Bitė. Projektas įgyvendinamas bendradarbiaujant su Valstybės Ekstremalių situacijų valdymo centru.