Norvegijos žiniasklaidoje pasirodė skelbimai su bendrovės „Norwegian“ pasiūlymu skristi iš Oslo į Los Andželą už 1199 Norvegijos kronas (oficialiu kursu tai būtų maždaug 132 Eur).

Reklamos šūkis „Bradas yra vienišas. Greičiausias kelias į jo širdį – tiesioginis mūsų skrydis iš Oslo“ ir jį lydintis pasiūlymas užimti atsilaisvinusią vietą „Brangelina“ poroje, jau sulaukė daugybės įvairių reakcijų socialiniuose tinkluose.

Panašios reklamos pasirodė ir pasaulinėje Didžiosios Britanijos žiniasklaidoje. Čia reklamuojami skrydžiai iš Londono į žvaigždžių miestą už 169 svarų sterlingų (maždaug 197 Eur).

Beje, norintys pasinaudoti pasiūlymu, bilietą skrydžiui iš Oslo gali rezervuoti iki rugsėjo 25 d. Iš Londono Gatwicko į Los Andželą bilietą galima rezervuoti iki rugsėjo 26 d.

Bendrovės „Norwegian“ komunikacijos vadovas šios šalies žiniasklaidai pripažino, kad sprendimą dėl tokio reklaminės kampanijos šūkio priėmė per kelias valandas po to, kai išgirdo pranešimus apie idealia laikytos aktorių poros skyrybas.

„Kai tik antradienį išgirdome, jog Bredas Pittas ir Angelina Jolie skiriasi, mums iš karto kilo idėja. Šią temą žiniasklaida nušvietė labai plačiai, taigi pamanėme, kad būtų nebloga mintis imtis ko nors neįprasto“, – cituojamas kompanijos atstovas.

Jo teigimu, socialinių tinklų reakcija į tokią reklamą buvo labai teigiama, esą sulaukta daug gerų atsiliepimų. Tiesa, kai kurie internautai tokią reklamą vertina kaip pigų pasipinigavimą iš skyrybų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)