Šių metų spalį JAV bendrovė „Providence Equity Partners“ baigė įsigijimo procesą ir tapo iki šiol MTG valdytų nemokamos ir mokamos televizijos, taip pat interneto bei radijo verslų Baltijos šalyse savininke. Naujoji kompanija „All Media Baltics“ planuoja investuoti daugiau nei 10 mln Eur į vystymąsi bei technologijas, kurios leis pasiūlyti produktus ir paslaugas, atitinkančias reiklių žiniasklaidos vartotojų poreikius, tuo pačiu metu užtikrinant, kad vartotojai ir toliau gaus aukštos kokybės turinį įvairiose platformose.

„Kartu su naujųjų savininkų atėjimu, „Viasat“ komandos laukia smagus iššūkių metas – turime būti greitesni, lankstesni ir pateisinti ne tik naujų savininkų, ne tik partnerių, bet svarbiausia – klientų lūkesčius. Planuojame atnaujinti įrangą, pasiūlyti kanalus aukščiausia raiškos kokybe ir daugiau interaktyvių paslaugų. Džiaugiuosi, kad komandą sustiprins tikras savo srities profesionalas, o būdamas ir aistringu sporto bei kino gerbėju, Žilvaras puikiai supras nuolat kintančius vartotojų lūkesčius”, – pranešime žiniasklaidai sako „Viasat“ komercijos vadovė Lietuvai Monika Žvinklytė.

Ž. Zinkevičius turi keturiolikos metų patirtį komunikacijos srityje. Prieš prisijungdamas prie „Viasat“ ir „Viaplay“ komandos, jis patirtį kaupė dirbdamas komunikacijos agentūrose „Maniakai“ ir „Idea Prima“. Anksčiau septynerius metus vadovavo ryšių su visuomene agentūrai „Avenire“ būdamas vykdančiuoju direktoriumi.