„Mūsų rinkoje yra subrendęs profesionalios fotoagentūros poreikis. Todėl ir suvienijome pajėgas su „Baltijos fotografijos linija“. Prekės ženklo „Žmonės“ naudojimas įpareigoja ir garantuoja foto paslaugų kokybę ir profesionalumą“, – pranešime žiniasklaidai sako įmonės „Media bitės“ vadovas Tomas Balžekas.

„ŽMONĖS Foto“ skelbia siūlysiantys praktiškai visas fotografavimo paslaugas verslui, viešajam sektoriui, žiniasklaidai.

„Be to, su šiuo nauju startu ne tik kuriame didžiausią profesionalią fotoagentūrą Lietuvoje – įdiegę naują skaitmeninio turto valdymo sistemą, padėsime išsaugoti Lietuvos socialinį kapitalą – istorines fotografijas“, – sako „ŽMONĖS Foto“ vadovas Kęstutis Vanagas.

„ŽMONĖS Foto“ dalimi esantis „Fotobankas“ turi sukaupęs daugiau nei milijono nuotraukų archyvą, kuriame – tiek ikoniškieji esminiai Lietuvos istorijos kadrai, tiek naujausių laikų fotoakimirkos.

„Fotobankas“ paremtas viena profesionaliausių rinkoje programine įranga. Tai mums leidžia itin patogiai valdyti savo fotoarchyvą ir savo klientams teikti tokias archyvavimo paslaugas, kokių Lietuvoje niekas pasiūlyti negali“, – sako „ŽMONĖS Foto“ vadovas.

„ŽMONĖS Foto“ suvienijo gerai žinomus ir patyrusius fotografus bei fotoredaktorius. Tarp jų – Gedmantą Kropį, Gretą Skaraitienę, Teodorą Biliūną, Irmantą Gelūną, Paulių Peleckį, Karolį Dovidavičių. Be to, su agentūra bendradarbiauja ir platus kitų fotografų tinklas visoje Lietuvoje.

Netolimoje ateityje „ŽMONĖS Foto“ paskelbs apie bendradarbiavimą su keliais itin garsiais fotografijos pasaulio vardais. Be to, pristatys ir kitą paslaugą – fotografijos mokymus.

Be „ŽMONĖS Foto“, įmonei „Media bitės“ priklauso žurnalai „Žmonės“, „Laimė“ „Ji“, „Edita“, „Legendos“. „Media bitės“ taip pat valdo kino teatrą „Pasaka“, leidinių bei knygų platinimo agentūrą „Medipresa“, interneto knygyną „Perku knygą“. „Media bitės“ kartu su partneriais valdo turinio rinkodaros agentūrą „Žmonės Contentum“, internetinę gydytojų rezervacijos sistemą Manodaktaras.lt bei portalą sveikas.lt