„Naujai kuriamas padalinys „All Media Digital“ apjungia TV3 priklausančius naujienų ir pramogų portalą tv3.lt bei vaizdo transliacijų internetu platformą „TVPlay“ su „Tipro Group“ valdomais specializuotais portalais. Dirbdami kartu galime užtikrinti ne tik plačiausią reklamos kampanijų sklaidą ir efektyvumą, bet pasiūlyti vienintelį rinkoje integruotą reklamos sprendimą, apjungiantį televiziją, internetą ir radiją“, – sandorį komentavo bendrovės „All Media Lithuania“ generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

„Tipro Group“ valdo specializuotus sporto, kulinarijos, vaikų priežiūros ir kitus portalus sportas.lt, demotyvacija.lt, lamaistas.lt, tevudarzelis.lt, one.lt, sveikata.lt, receptai.lt, gaspadine.lt, pasmama.lt, mama.lt ir t.t. Ši bendrovė veikia 7 metus, su TV3 dirbo daugiau nei trejus metus – teikė portalo vystymo ir reklamos pardavimo paslaugas.

„Šis sandoris yra planuotas ir logiškas verslo žingsnis, nes Lietuvoje yra ir taip per daug atskirų medija grupių, kurios realiai turėtų jungtis į didesnius darinius, apjungiančius kelis žiniasklaidos kanalus - taip, kaip vyksta visame pasaulyje“, – komentavo „Tipro Group“ vadovas Elvijus Gudžiūnas.

E. Gudžiūnas prisijungia prie „All Media Lithuania“ kaip „All Media Digital“ vadovas.

Bendrovė „All Media Lithuania“ valdo televizijos kanalus TV3, TV6, TV8, radijo stotį „Power Hit Radio“, naujienų portalą tv3.lt ir vaizdo transliacijų internetu platformą „TV Play“.