„Esame jungimosi procese, tampame viena didžiausių advokatų kontorų šalyje bei teisinių paslaugų teikėjų grupe Baltijos valstybėse, aktyvi išorinė ir vidinė komunikacija mums šiuo metu ypač svarbi, todėl stipriname komandą šiomis kompetencijomis“, – pranešime žiniasklaidai cituojama Vilija Viešūnaitė, būsimos jungtinės „Triniti Jurex“ kontoros vadovaujančioji partnerė.

R. Saunorytė Norutienė turi daugiau nei 15 metų patirtį verslo komunikacijoje, iki prisijungdama prie „Triniti Jurex“ ji šešerius metu vadovavo komunikacijos agentūrai „Agency 1323”, taip pat buvo specializuotos finansinės ir strateginės komunikacijos agentūros „Publicum Financial Communications“ partnerė, agentūros „Bosanova“ projektų direktorė.

„Džiaugiuosi prisijungusi prie modernios ir ambicingos komandos, vienijančios plataus spektro profesionalus. Kontoros jungiasi, joms tai svarbus transformacijos laikotarpis, tokiu metu komunikacija yra vienas iš kertinių elementų – noriu prisidėti ir būti šios sėkmės istorijos dalimi“, – sako R. Saunorytė Norutienė.

Advokatų kontora „Triniti Jurex“ vienys daugiau kaip 40 teisininkų Lietuvoje, o visoje kontorų grupėje Baltijos šalyse dirbs daugiau nei 70 specializuotų advokatų ir teisininkų.

Jungtinė kontora Lietuvoje jungs devynis partnerius: Jurgitą Judickienę, Laimoną Judicką, Vytautą Kalmatavičių, Aureliją Rutkauskaitę, Liną Sabaliauską, Agnę Ustinovičienę, Deivį Valiulį, Agnę Varnelienę ir V.Viešūnaitę.

„Triniti Jurex“ dirbsiančios praktikos grupės specializuosis trylikoje verslo teisės sričių, tarp kurių – įmonių, darbo, viešųjų pirkimų, transporto ir draudimo, nekilnojamojo turto ir statybų, intelektinės nuosavybės, duomenų apsaugos, energetikos ir infrastruktūros, bankroto ir restruktūrizavimo, ginčų ir arbitražo bei kitos teisės paslaugos.

Advokatų kontoros „Triniti“ ir „Jurex“ spalio pradžioje planuoja užbaigti pirmąjį susijungimo etapą ir tapti „Triniti Jurex“, iki tol abi kontoros persikels į bendras biuro patalpas verslo centre „Plaza 31/1” Vilniaus senamiestyje.