„Net ir gyvenant tokį neįprastą laikotarpį, labai svarbu išlaikyti mus vienijančias gražias tradicijas – ko gero, dabar tai net dar svarbiau nei iki šiol. Ir net jei šventės formatas bus kitoks ir gyvai susitikti negalėsime, svarbiausia, parodysime, kad nesavanaudiški ir reikšmingi žmonių darbai neliko nepastebėti, o jų šiemet buvo itin daug. Šiemet ypatingai svarbu pagerbti tuos, kurie uvo drąsūs ir ryžtingi, veikė greitai ir neskaičiuodami jėgų. Šie metai išties išskirtiniai, taigi ir Titanus gaus išskirtiniai žmonės “, – pasakojo Delfi vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

Titanų statulėlės jas laimėjusiems šiemet bus įteiktos iš anksto, laikantis visų saugumo reikalavimų. Žiūrovai turės progą pamatyti praėjusiais metais labiausiai apdovanojimų nusipelniusius žmones jiems patiems svarbioje aplinkoje, išgirsti jų mintis apie savo pasiekimus. Šventinę nuotaiką kurs ir muzikinė programos dalis, kurioje – išskirtinis Ingos Jankauskaitės ir su ja duetu pasirodysiančio Jurijaus Veklenko koncertas.

Šventinę ceremoniją ves žurnalistė Daiva Žeimytė-Bilienė ir Delfi kūrybos vadovas Saulius Žvirgždas. Ją bus galima stebėti televizijos kanale „Delfi TV“ ir naujienų portale Delfi.

Titanų statulėlės autorė – Sigita Grabliauskaitė, Kauno kolegijos Menų akademijos Stiklo, keramikos, odos, tekstilės meno studijų programos koordinatorė, Stiklo studijos vadovė. Šios statulėlės simbolizuoja stiprybę, tvirtybę, ryžtą.

Laukiant šių metų ceremonijos, prieš tai „Delfi TV“ kviečia pažiūrėti praėjusių metų renginio „Delfi apdovanojimai. Titanai 2020“, kuriame taip pat buvo minimas Delfi 20-asis gimtadienis, kartojimą. Jį per „Delfi TV“ bus galima pamatyti sausio 30 d. 20 val. ir sausio 31 d. 17.30 val.