Liepos viduryje stipriai siūlomų laisvalaikio paslaugų ir pramogų asortimentą išplėtusi „Tiketa“ skelbia „profesionalių“ pramogautojų paiešką. Profesionaliam pramogautojui keliamos vos kelios sąlygos – būti aistringu pramogų bei turiningo laisvalaikio gerbėju ir gebėti patirtus įspūdžius paversti įdomiu turiniu.

„Siekiame, kad apie įvairias patirtis kalbėtų patys žmonės iš lūpų į lūpas. Todėl ieškome paprastų žmonių, kurie norėtų išbandyti vieną ar kitą laisvalaikio pramogą ar paslaugą ir patirtais įspūdžiais pasidalintų su kitais. Pagrindinės savybės, kurių tikimės iš profesionalių pramogautojų – tai gebėjimas kurti įdomų, įtraukiantį turinį ir drąsiai jaustis prieš fotoaparato objektyvą.

Šiomis paprastų žmonių apžvalgomis apie patirtas išbandytas pramogas dalinsimės savo socialiniuose tinkluose ir svetainėje“, – sako bendrovės „Tiketa“ Marketingo skyriaus vadovė Živilė Koncevičienė.

„Tai bus puikus būdas mums patikrinti partnerio pasiūlymo kokybę, be to, pirkėjai prieš įsigydami paslaugą galės remtis ne tik skambia reklamine informacija, bet ir nuoširdžiais žmonių atsiliepimais“, – pažymi Živilė.

„Tiketos“ pramogautojų tinklo nariai, kuriais gali tapti bet kurio miesto ar miestelio gyventojas, turės galimybę nemokamai išbandyti įvairias pramogas bei sveikatinimo paslaugas, kurios nuo šios liepos papildė bendrovės teikiamų paslaugų asortimentą, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

Vienoje populiariausių Lietuvoje elektroninėje bilietų platinimo platformoje dabar galima įsigyti ne tik bilietų į įvairius renginius, koncertus ar spektaklius, bet ir užsisakyti daugiau nei 60 įvairių laisvalaikio pramogų bei patirčių ant žemės, vandenyje ar ore. Tarp naujų siūlomų pramogų, kurių sąrašas nuolat pildomas – SPA paslaugos, degustacijos, žaidimai bei atrakcijos teminiuose parkuose, pabėgimo kambariuose, skrydžiai parasparniais, driftai netradicinėmis transporto priemonėmis, fotosesijos ir kt.

„Norime savo klientams pasiūlyti ne tik didesnį paslaugų asortimentą, bet ir sukurti papildomą pridėtinę vertę. Neabejojame, jog asmeniniai, nešališki ir unikalūs paprastų žmonių atsiliepimai ir patirtos emocijos apie išbandytas laisvalaikio paslaugas mūsų socialiniuose tinkluose padės pramogų ieškotojams atrasti geriausiai jų lūkesčius atitinkančius pasiūlymus“, – sako Živilė Koncevičienė.

Pramogų gerbėjai, norintys tapti „Tiketa“ pramogautojų tinklo nariais, kviečiami susisiekti el. paštu marketingas@tiketa.lt laiško temoje nurodant „PROFESIONALUS PRAMOGAUTOJAS“. Kandidatų taip pat prašoma laiške trumpai papasakoti apie save ir pridėti savo kurtų tekstų pavyzdžių (tinka ir socialinių tinklų įrašai).