Šių metų konkurso tema – „Liublianos miestas yra draugiškas tau. Būk fiziškai aktyvus, būk sveikas!”

Geriausio darbo autorius bus apdovanotas 3 tūkst. eurų piniginiu prizu, be to, laimėtojas bus pakviestas dalyvauti reklamos festivalyje „Auksinis būgnas 2017“. Antrosios ir trečiosios vietos laimėtojams atitiks po kvietimą dalyvauti tarptautiniame festivalyje. Paraiškas dalyviai turi pateikti iki 2016 m. rugsėjo 15 d.

Jaunųjų talentų prašoma sukurti plakatą, kuris pristato Liublianą kaip sporto ir žalių zonų miestą. Plakato tikslas – paraginti Liublianos gyventojus ir lankytojus dalyvauti sportinėse veiklose lauke: Liublianoje gausu žaliųjų erdvių – vienam gyventojui tenka net 542 kv. metrai.

Komunikacijoje norima koncentruotis į tokias veiklas kaip bėgiojimas, žygiai, važiavimas dviračiu, mankštos lauke, irklavimas, plaukimas irklentėmis, plaukimas, golfas, tenisas, paplūdimio tinklinis, krepšinis ir futbolas. Plakato dizainas turi būti lengvai modifikuojamas, kad būtų galima sukurti plakatų seriją, taip pat būtina, kad jis būtų pritaikomas skirtingiems komunikacijos kanalams (skaitmeninės priemonės, spausdinti skelbimai ir kt.).

Daugiau informacijos apie konkursą čia.