Apie netrukus galimai vyksiantį sandorį DELFI informavo keli nepriklausomi šaltiniai. Tiek T. Balžekas, tiek „Elta” direktorius Romas Bubnelis atsisakė komentuoti šią žinią, bet jos ir nepaneigė.

Kalbėdamas apie naują įsteigtą įmonę T. Balžekas jos veiklos nekomentavo, tik sakė, kad tai neturės nieko bendro su jo šeimai priklausančios įmonės „Balžeko bitės“ veikla. Naujienų agentūros BNS duomenimis, įmonės „Media bitės“ steigėjais, be T. Balžeko, taip pat yra Martynas Basokas, Gabrielė Burbienė ir Mindaugas Mizaras.

T. Balžeko šeimai nuo 2012 m. taip pat priklauso įmonė „Balžeko bitės“, kuriai vadovauja jo žmona Andrė Balžekienė. Puslapyje „Rekvizitai.lt“ nurodoma, kad bendrovės „Balžeko bitės“ veikla – maisto, gėrimų ir tabako gaminių mažmeninė prekyba kioskuose ir prekyvietėse, tačiau šios įmonės vardu taip pat registruotas portalas „Mainyk.lt“.

Skelbimų portalo, kurio vartotojams siūloma keistis įvairiais daiktais, reklama buvo rodoma ir portale „15min”. 2017 m. žiemą jis per mėnesį sulaukdavo arti 40 tūkst. realių vartotojų. T. Balžekas sako, kad šiam portalui didelių planų neturi, o „Media bitės“ veikla su tuo bus visai nesusijusi. „Čia skirtingi vienetai, skirtingi akcininkai. „Balžeko bitės“ yra nedidelis šeimos verslas, susijęs su medumi, bitėmis. Ant jo „pakabintas“ ir „Mainyk.lt“, bet jis labai senas ir iš esmės nieko su juo dabar nėra daroma“ , - sakė T. Balžekas.

T. Balžekas portalui „15min” vadovavo nuo jo įkūrimo pradžios 2005 m. Šių metų vasarį jį pakeitė Ramūnas Šaučikovas.

T. Balžekas taip pat vadovauja bendrovei „Lions Share“ – įmonė gegužę oficialiai tapo Prancūzijoje rengiamo kūrybiškumo festivalio „Kanų liūtai“ atstove.