Tarsi tiesiogiai transliuojami pusryčiai, kuriuose kiekvieną dieną žiūrovams pateikiamos karščiausios naujienos ir svarbiausia dienos informacija „Delfi rytas“ laida nuo šiol bus rodoma kasdien 11 val. Šioje Kristinos Ciparytės ir Dalios Šiaulienės vedamoje laidoje sau aktualių ingredientų ras net ir tikri žinių gurmanai. Tiesa, šioje laidoje netrūksta ir gyvos muzikos bei populiarių atlikėjų muzikinių vaizdo klipų pristatymų.

Dalia Vaitkutė Šiaulienė  ir Kristina Ciparytė

Na, o atsinaujinusi laida „Delfi diena“, kurią veda žurnalistės Kristina Pocytė ir Greta Klimkaitė, nuo šiol bus rodoma kasdien 16 val. Norint sužinoti svarbiausias naujienas bei išgirsti ekspertų pastebėjimus nebereikia laukti vakaro žinių. Iš „Delfi TV“ studijos transliuojamos žinios ir pateikiama karščiausių įvykių analizė, naujausi valdžios sprendimai, reportažai ir diskusijos.

Daivos Žeimytės–Bilienės, Kristinos Pocytės, Aurimo Perednio ir Gretos Klimkaitės vedamos aktualių pokalbių laidos „Iš esmės“ laikas taip pat keičiasi. Nuo šiol šią aktualią laidą žiūrovai galės stebėti kasdien nuo 17:30 iki 18:30 val.

„Delfi“ video vadovas Arturas Paknys sakė, kad nuo šiol laidoje „Iš esmės“ savo klausimus tiesiogiai galės užduoti ir žiūrovai. „Ši tiesioginė pokalbių ir aktualių diskusijų laida bus transliuojama iš karto po „Delfi Dienos“. Žiūrovai galės ir atsakyti, ar palaiko, o galbūt nepalaiko kokio nors pasiūlymo. Svarbu tai, kad žmonės ne tik stebės diskusiją, bet galės joje ir dalyvauti“, – naujienas pristatė A. Paknys.

Nors jau kurį laiką žiūrovams buvo įprasta „Delfi TV“ stebėti internete ar išmaniajame telefone, vis daugiau žmonių atranda naujas kanalo galimybes ir patogumą mėgstamas laidas stebėti plačiame televizijos ekrane.

„Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.