Skelbime nurodoma, kad šias pareigas eisiantis žmogus bus atsakingas už komunikacijos ir rinkodaros strategijos kūrimą ir įgyvendinimą; rinkos tendencijų analizę, pardavimų prognozes bei įmonės vadovybės konsultavimą pardavimų pokyčių klausimais; įmonės paslaugų kainodaros vystymą; pardavimų skatinimą ir pardavimo kanalų valdymą; klientų edukavimo ir lojalumo programų kūrimą ir valdymą; prekės ženklų palaikymą ir vystymą; įmonės įvaizdžio formavimą ir palaikymą bei komunikaciją; komunikacijos ir rinkodaros biudžeto formavimą ir valdymą; vidinę ir išorinę komunikaciją; įmonės atstovavimą viešojoje erdvėje; krizių komunikacijos valdymą.

Iš kandidatų tikimasi, kad jie turės aukštąjį universitetinį išsilavinimą; ne mažesnę kaip 5 metų darbo patirtį rinkodaros, pardavimų ar komunikacijos srityje; ne mažesnę kaip 3 metų sėkmingo vadovavimo komandai patirtį; strateginį požiūrį, organizacinius gebėjimus, lyderystės įgūdžius; labai gerus vadybinius bei komunikacinius įgūdžius; gebės valdyti sudėtingas situacijas; puikiai mokės valstybinę kalbą žodžiu ir raštu bei anglų kalbą ne žemesniu nei C2 lygiu žodžiu ir raštu; puikiai mokės naudotis „Microsoft Office“ programomis.

„Susisiekimo paslaugos“ M360 patikslino, kad šiuo atveju ieškomas komunikacijos ir rinkodaros vadovas dirbs darbo sutarties pagrindu.

„Visi SĮ „Susisiekimo paslaugos“ darbuotojai dirba darbo sutarties pagrindu ir jų darbo užmokestis nustatomas vadovaujantis įmonės valdybos patvirtinta atlygio politika. Siūlant darbo užmokestį yra atsižvelgiama į rinkos rėžius bei turimas darbuotojo kompetencijas ieškomai pozicijai. Taip pat norime paminėti, kad savivaldybės įmonių (kaip ir SĮ „Susisiekimo paslaugų“) darbuotojų atlygis už darbą nėra reglamentuojamas pagal tuos pačius teisės aktus kaip valstybės pareigūnų ar tarnautojų“, – rašoma įmonės atsiųstame komentare.

„Savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugų“ ieškomam komunikacijos ir rinkodaros vadovui keliami aukšti kompetencijų reikalavimai ir dideli profesiniai lūkesčiai. Šis komunikacijos ir rinkodaros srities profesionalas dirbs strateginiu įmonės lygmeniu, taip pat užims atsakingą poziciją ir vykdys reikšmingas įmonės funkcijas“, – aiškina įmonės atstovai.