Praėjusiais metais apdovanota auksu už išskirtinį įvaizdį aukštos kokybės kavai „The Mood“, šiemet S. Bingelytė pasižymėjo keliose kategorijose. Gavo bronzą už Irmos Šiaučiulienės ūkio žaliųjų smidrų etiketę ir „A' Design Award“ už „More Honey“ medaus etiketę pakuotės dizaino kategorijoje, o grafikos ir vizualinės komunikacijos kategorijoje jai vėlgi atiteko bronza už mados prekės ženklo „Green Grey“ vizualinį identitetą.
Žaliųjų smidrų etiketė kupina geltonos spalvos, kuri simbolizuoja saulę, šviesą ir pavasarį. Smidrai yra pirmoji pavasarinė daržovė pasaulyje, užaugusi ne šiltnamio sąlygomis. Be to, smidrai nėra populiariausia daržovė, todėl etiketė pasižymi funkcionaliais kaligrafiniais užrašais bei receptais, kaip juos apdoroti, paruošti ir skanauti.

„More Honey“ medaus etiketę ji sukūrė pagal bičių šokio trajektorijas, kuriomis jos tarpusavyje komunikuoja, nurodydamos kryptis ir atstumą, kai ieško nektaro. Taip pat dėl šio sprendimo buvo atsisakyta standartinių medaus vaizdavimo klišių: bitės, medaus lašai, bičių koriai. Taip sukurtas unikalus ir įsimenamas etiketės dizainas.

Savo ruožtu mados prekės ženklas „Green Grey“ atranda vienį tarp chaoso ir ramybės, ypatingos kasdienybės ir rutinos. Todėl minimalistinis logotipo sprendimas sukurtas sujungus du žodžius. Taip pat iš žalios ir pilkos spalvų išgautas atspalvis, kuris atspindi natūralumą bei atsakingą vartojimą.
Kiekvienais metais rengiami „A' Design Award & Competition“ konkurso apdovanojimai suburia pasaulio dizainerius. Jais siekiama atkreipti dėmesį į dizaino kokybę, estetiką, tvarumą, funkcionalumą bei kūrybiškus sprendimus.

Šiais metais laimėjimais antrus metus iš eilės gali džiaugtis ir dizaino studija „Salvita Design“. Apdovanota pakuotės dizaino bei grafikos ir vizualinės komunikacijos kategorijose grafikos dizainerė S. Bingelytė teigia, kad „laimėjimas yra tikras geros partnerystės pavyzdys, kuris parodo, jog pasitikėjimas vienas kitu ir įsiklausymas virsta ne tik apdovanojimu, bet ir verslo sėkme“.

Dizaino sąvoka šiandien daugelio žodyne nėra svetima. Dažnai prekes ir paslaugas renkamės pagal pastarojo patrauklumą, modernumą, šiuolaikiškumą ar kitas savybes, atitinkančias vartotojo vertybes. Sąmoningai ar nesąmoningai darydami sprendimus ir pasirinkimus, sekame dizaino tendencijomis ar net savotiškai prisidedame prie jų kūrimo.
„A' Design Award & Competition“ konkurse apdovanotieji gali džiaugtis ne tik kompetentingos komisijos įvertinimu ir nugalėtojo licenzija, bet drauge jiems suteikiama galimybė savo darbus eksponuoti muziejuje Kome, Italijoje.