Sporto rinkodaros specialistas anksčiau yra dirbęs Vilniaus FK „Riteriai“ komandoje, AC „Milan“ futbolo akademijoje Vilniuje, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Džiaugiuosi prisijungęs prie komandos. Sporto sektorius, kaip ir daugelis kitų, išgyvena neįprastą ir sunkų laikotarpį, todėl laukia nemažai įdomių iššūkių, kuriems įveikti reiks ir nestandartinių idėjų“, – teigia O. Jurevičius.

Didžiausias uždarų teniso kortų kompleksas Baltijos šalyse „SEB arena“ priklauso „Darnu Group“ sporto valdymo įmonių grupei.

O. Jurevičius rūpinsis ne tik „SEB arenos“, bet ir „Darnu Group“ sporto valdymo įmonių grupei priklausančios Vilniaus teniso akademijos rinkodara bei komunikacija.

Šį pavasarį bus pradėti „SEB arenos“ rekonstrukcijos darbai, po kurių arenoje atsiras centrinis teniso kortas su tribūnomis bei 11 naujų teniso ir badmintono aikštelių, skirtų ne tik treniruotėms, bet ir aukščiausio lygio tarptautinėms teniso varžyboms, kurias stebėti galės apie 1,5 tūkst. žiūrovų. Teigiama, kad statybos darbai nesutrikdys įprasto SEB arenos darbo.