Asociacijos visuotinio susirinkimo metu taip pat buvo perrinkta asociacijos taryba. Jos nariais, be Romualdos Stonkutės, tapo Mindaugas Ardišauskas („Fabula“), Kęstutis Gečas („INK agency“), Paulius Tamulionis („Idea prima“) ir Sandra Meškauskaitė-Stepšienė („Ad verum“).

„Per paskutinius metus asociacija aktyviai veikė skaidrindama ryšių su visuomene rinką – matome daug skaudulių konkursų organizavimo srityje, neišskirdami nei verslo, nei valstybinio sektoriaus. Be to, įdiegtas Lietuvos ryšių su visuomene agentūrų veiklos standartas rinkoje tapo agentūrų kokybės ženklu ir imtas įtraukti kaip reikalavimas agentūroms ryšių su visuomene konkursuose. Mes skaidrumui ir atsakingam elgesiui rinkoje skyrėme ir skirsime daug dėmesio. Tai kelia naujus iššūkius asociacijai, atkreipiant rinkos dėmesį į mūsų užsibrėžtus skaidrumo, atskaitingumo, atsakomybės standartus“, – pranešime žiniasklaidai teigė asociacijos tarybos pirmininkė Romualda Stonkutė.

Pasak jos, ir toliau didžiausias Asociacijos dėmesys bus skiriamas veiklos standartų ir verslo aplinkos gerinimui, konkursų skaidrinimui.

Ryšių su visuomene agentūrų asociacija vienija agentūras, kurios teikia kokybiškas ryšių su visuomene ir konsultavimo paslaugas ir vykdydamos veiklą laikosi griežtų etikos normų. Asociacija įkurta 2009 m., siekiant užtikrinti agentūrų veiklos etikos ir profesinius standartus, gerinti šio verslo aplinką šalyje.