„Partnerystė su CNTVRS yra svarbus mūsų įmonių grupės plėtros žingsnis. Nuo šiol veikiame visose pagrindinėse Europos šalių rinkose – Berlyne, Briuselyje, Londone, Varšuvoje ir, dabar, Paryžiuje. Taip pat toliau tęsiame savo plėtrą Rytų Europoje ir Skandinavijoje. Augimą grindžiame ilgalaikėmis investicijomis, kuriomis siekiame atliepti savo klientų poreikius“, – sako Morten Rud Pedersen, „Rud Pedersen Group“ vykdomasis direktorius ir prezidentas.

Lietuvoje įmonių grupei atstovauja pirmaujanti komunikacijos paslaugų agentūra „Fabula“, prie „Rud Pedersen Group“ prisijungusi pernai. Agentūros vadovė Raminta Rimkienė teigia, kad sparti grupės plėtra Europoje – gera žinia ir klientams Lietuvoje.

„Būdami vienos iš sparčiausiai augančių konsultacijų paslaugų įmonių grupių dalimi, savo klientams galime pasiūlyti aukščiausio lygio tarptautinę patirtį ir paslaugas visos Europos mastu. Plečiantis visai įmonių grupei, auga ir mūsų agentūra – jau esame suplanavę tolesnę sparčią plėtrą Lietuvoje, kuri leis dar padidinti teikiamų konsultacijų paslaugų spektrą“, – užsimena R. Rimkienė, agentūros „Fabula Rud Pedersen Group“ direktorė ir partnerė.

Tarptautinės žiniasklaidos ir komunikacijos rinkos analizės platformos „PRovoke Media“ duomenimis, plėtros tempu „Rud Pedersen“ grupė pernai užėmė šeštą poziciją pasaulyje tarp stambiųjų komunikacijos paslaugų bendrovių, o Europoje tarp jų buvo ketvirta.

Nuo 2002 m. veikianti „Rud Pedersen Group“ yra viena didžiausių visuomeninių reikalų, viešųjų ryšių bei komunikacijos paslaugų agentūrų Europoje, dirbanti 11-oje šalių. Bendrai grupės komandą sudaro daugiau nei 400 komunikacijos specialistų, kurie teikia paslaugas per 500 kompanijų ir organizacijų.

Anksčiau šįmet prie įmonių grupės prisijungus vienai pirmaujančių Latvijos komunikacijos agentūrų „Vilands Associates“, vien grupės vienijamose agentūrose Vilniuje, Taline ir Rygoje šiuo metu dirba bemaž 80 komunikacijos, rinkodaros ir visuomeninių reikalų konsultantų.

Viena pirmaujančių Lietuvos komunikacijos agentūrų „Fabula“ veikia nuo 1999 m. Savo klientams – Lietuvos ir tarptautinėms bendrovėms bei organizacijoms, daugeliu atvejų – savo srities lyderėms, − „Fabula“ teikia plataus spektro komunikacijos paslaugas. Agentūroje šiuo metu dirba bemaž 40 konsultantų ir komunikacijos specialistų.