Daugiau nei 13 tūkst. prenumeratorių turinti išskirtinio turinio platforma šią vasarą skaitytojams pasiūlė ne tik už specialią 19,99 Eur kainą įsigyti metinę prenumeratą, bet ir laimėti elektromobilį. Savo sėkmę „Prenumeruok ir važiuok“ konkurse vis dar gali išbandyti visi, kurie įsigyja metinę prenumeratą. Tai padaryti galima ČIA.

Kiekvieną penktadienį iki rugpjūčio 27 d. „Delfi TV“ laidoje „Delfi Rytas“ skelbiami prenumeratos visam gyvenimui laimėtojai ir pretendentai į elektromobilį. Jo laimėtojas burtų keliu išaiškės po dviejų savaičių.

Laidoje taip pat aptariami skaitomiausi ir įdomiausi platformos savaitės tekstai. Pavyzdžiui, jau septintus metus iš eilės „Delfi“ skelbia įtakingiausiųjų sąrašus, ir „Delfi Plius“ prenumeratoriai galėjo sužinoti, kurie asmenys yra laikomi įtakingiausiais politikos, verslo ir popkultūros srityse. Kaip laidoje kalbėjo „Delfi Plius“ redaktorė Vytautė Merkytė, prenumeratoriai turi išskirtinę galimybę pirmieji susipažinti su svarbiais „Delfi“ tyrimais, tarp jų ir „Įtakingiausiųjų“ sąrašais. „Įdomu stebėti, kaip skiriasi elito ir visuomenės vertinimai, – štai tarp politikų elitas įtakingiausia laiko premjerę Ingridą Šimonytę, o visuomenė – prezidentą Gitaną Nausėdą“, – sakė redaktorė. Daugiau apie įtakingiausius galite skaityti ČIA.

Taip pat V. Merkytė aptarė ir naujausios „Delfi Plius“ autorės Agnės Kulitaitės jautrų straipsnį pavadinimu „Mane apsvaigino ir išprievartavo. Mano istorija – viena iš milijono?“. „Šiame straipsnyje A. Kulitaitė pasakoja, kaip sulaukė daugiau nei 500 laiškų iš merginų ir moterų, kurios buvo apsvaigintos ir išprievartautos. Straipsnyje pasidalinta ne tik tikromis istorijomis, bet ir apie tai kalba pareigūnai, psichologė. Itin įsiminė vieno pareigūno žodžiai, kuriuos šiek tiek perfrazuosiu: moterys turi informuoti policiją apie šį baisų nusikaltimą. Merginos turi suprasti, kad tėvai vis tiek jas mylės, o prievartautojų tėvai turi žinoti, kokie yra jų vaikai“, – sako V. Merkytė. A. Kulitaitės straipsnį rasite ČIA.

Tarp „Delfi Plius“ platformos kūrėjų yra ir daugiau puikiai pažįstamų pavardžių, tokių kaip Giedrius Drukteinis, Jurga Jurkevičienė, Saulius Čaplinskas, Arūnas Spraunius, Rytis Zemkauskas, Andrius Užkalnis ir kt. „Delfi Plius“ laidas kuria Vaidas Čeponis, Vaida Kurpienė ir Rimas Šapauskas, savo kuriamu turiniu dalijasi Audrius Bačiulis ir Algis Ramanauskas-Greitai. Prenumeratoriai taip pat gali lietuvių kalba skaityti leidinius „The Economist“ ir „Bloomberg“, klausyti „Žinių radijo“ laidų, sukurtų tik „Patreon“ platformai, mėgautis kultūros leidinių „Kultūros barai“ bei „Šiaurės Atėnai“ straipsniais, leidyklos „Dvi Tylos“ knygų ištraukomis ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)