„Vienijame didžiąją dalį Lietuvos ryšių su visuomene rinkos, todėl skiriame ir skirsime daug dėmesio dalyvių veiklos skaidrumo didinimui ir rinkos stiprinimui“, – teigia RSVA tarybos pirmininkas Kęstutis Gečas. Jo teigimu, asociacijos narėmis yra vienos stipriausių ryšių su visuomene agentūros Lietuvoje, veikiančios pagal RSVA patvirtintą Veiklos standartą, numatantį agentūroms prievolę laikytis su etika, skaidrumu ir profesionalumu susijusių įsipareigojimų. Veiklos standarto vykdymą prižiūri nepriklausoma audito kompanija.

„Mums garbė tapti stipriausių šalies ryšių su visuomene agentūrų klubo nariais. Prisijungę prie asociacijos patvirtiname, kad atitinkame aukščiausius rinkos kokybės standartus. Narystė asociacijoje mums taip pat yra įsipareigojimas aktyviai prisidėti prie šalies viešosios komunikacijos rinkos auginimo, dar viena galimybė dalintis sukauptomis žiniomis bei patirtimi“, – sako „Agency 1323“ direktorė Rita Saunorytė Norutienė.

Pradėjusi veiklą 2009 metais, Ryšių su visuomene agentūrų asociacija vienija 14 Lietuvos komunikacijos įmonių, tarp jų: „BVRG“, „Komunikacija ir konsultantai“, „Euro RSCG PR“, „Nova media LT“, „Gravitas Partners“, „PIAR“, „Idea Prima“, „Publicum“, „INK agency“, „Viešųjų ryšių partneriai“, „Integrity PR“, „VIP viešosios informacijos partneriai“, „Ad verum“ ir ką tik prisijungusi „Agency 1323“.

„Agency 1323“ vadovauja patyrę komunikacijos konsultantai Artūras Jonkus ir R. Saunorytė Norutienė. Agentūros klientų sąraše – Jungtinės Karalystė įmonės „Callcredit Information Group“ Kauno padalinys, „Kietaviškių daržovės“, Lietuvos gyvybės draudimo įmonių asociacija, statybos paslaugų AB „Latvijas tilti“, Gynybos ir saugumo pramonės asociacija, „Saulėtekio slėnio“ mokslo ir technologijų parkas. Agentūra taip pat koordinuoja Singapūro ir Baltijos šalių prekybos rūmų veiklą Lietuvoje.