Pastaraisiais metais R. Jankauskaitė dirbo kaip laisvai samdoma fotografė bei kūrybos vadovė. Tarp jos paskutinių darbų – bendradarbiavimas su žymiais Lietuvos muzikantais kuriant muzikinius klipus, Lietuvos kūrėjų fotosesijos, mados, restoranų bei interjero vizualinio identiteto kūryba ir įgyvendinimas.

„Reklama ir darbas su agentūromis man nėra naujiena, nes šioje srityje sukausi nuolatos. Tačiau ilgą laiką dirbusi kaip laisvai samdoma specialistė, pajutau, jog ilgiuosi darbo komandoje ir noriu daugiau iššūkių, o kartu ir disciplinos savo kūryboje. Šis noras mane ir atvedė į „ALL CAPS“, – sako R. Jankauskaitė.

Šiuo metu reklamos agentūroje dirba 33 darbuotojai, kurie teikia pilno spektro reklamos paslaugas – nuo idėjos iki įgyvendinimo. Kartu su Rūta agentūroje buvo suformuotos dvi stiprios kūrybinės komandos. Pasak agentūros vadovo Nerijaus Vertelkos, menininkės prisijungimas dar labiau sustiprins jėgas ir leis klientams pasiūlyti daugiau ryškių sprendimų.

„Renkantis naują meno vadovą, ieškojome žmogaus, kuris turėtų patirties reklamos srityje ir gebėtų į įprastus dalykus pažvelgti kitaip, nepamiršdamas kliento poreikių. Rūtos patirtis, drąsa ir atvirumas mus tikrai sužavėjo, tad labai džiaugiamės, kad ji papildė mūsų komandą“, – teigia N. Vertelka.

Reklamos industrijoje „ALL CAPS“ veikia daugiau nei 20 metų. Paskutiniu metu agentūra įgyvendino „Camelia“ vaistinės „Laimės valandų“ kampaniją su Giedriumi Savicku, „Vaikų linijos“ dvidešimt penkių metų bei „General Financing“ banko gimtadienio komunikacijos kampanijas. Tarp ilgamečių agentūros klientų yra „Telia Lietuva“, „Maxima LT“, „ERGO“, „Pieno žvaigždės“, „MOLAS“ ir kiti.