„Didžiuojuosi, kad mūsų komandą papildė toks patyręs profesionalas kaip Giedrius. Per 18 darbo komunikacijos srityje metų, konsultuodamas didžiausias Lietuvos ir užsienio kapitalo bendroves ryšių su žiniasklaida, komunikacijos krizių, socialinės atsakomybės klausimais, jis užsitarnavo profesionalaus komunikacijos stratego ir komunikacijos krizių konsultanto reputaciją. Tad į jo rankas galime drąsiai patikėti esamų ir būsimų klientų rūpesčius“, ─ pranešime žiniasklaidai cituojama „INK agency“ direktorė Jolita Kochanskė.

Vadovaujamas pareigas ankstesnėse darbovietėse ėjęs G. Galdikas yra dirbęs su didžiosiomis maisto ir baldų pramonės, susisiekimo ir krovinių gabenimo įmonėmis bei asociacijomis.

„Komunikacinių krizių prevencija ir valdymas man visuomet buvo pati įdomiausia komunikacijos konsultanto darbo dalis, todėl pasiūlymas tapti padalinio vadovu iš karto skambėjo labai patraukliai. Juolab, kad kolegos iš „INK agency“ jau ir iki šiol buvo žinomi kaip komunikacijos krizių valdymo ekspertai. Prisijungęs prie stiprios komandos, nekantrauju imtis pirmųjų darbų “, ─ sako G. Galdikas.

Naujasis komunikacijos krizių valdymo padalinys dėmesį skirs ne tik komunikacijos krizių sprendimui, bet ir jų prevencijai bei mokymams. Pasak J. Kochanskės, šiuo metu, dėl augančio visuomenės reiklumo ir jautrumo, socialinių tinklų plėtros, informacijos kanalų kompleksiškumo bei kitų priežasčių, verslai susiduria su vis didesnėmis komunikacinių krizių rizikomis. Kartu didėja ir kaina, kurią verslui gali tekti mokėti už nevaldomą komunikacinę krizę.

„INK agency“ direktorės teigimu, komunikacijos krizių valdymo komandos konsultantai į klientų užklausas pasirengę reaguoti 24/7 režimu. Prireikus jie pasitelks socialinių tinklų, ryšių su žiniasklaidos, skaitmeninės komunikacijos, reklamos ir kitų kompetencijų profesionalus iš „Hero group“ priklausančių agentūrų. Taip pat bus panaudota komunikacijos krizių valdymo patirtis bendradarbiaujant su teisininkais, advokatų ir lobistų kontoromis, pokyčių valdymo specialistais ir tvarumo, socialinės atsakomybės profesionalais.

Integruotos komunikacijos agentūra „INK agency“ yra „Hero group“ dalis, kuriai priklauso skaitmeninio turinio agentūra „bigNow“ (UAB „Dideli dideli“) bei vaizdo gamybos įmonė „CUT! Films“. „Hero group“, tiesiogiai arba per partnerius, komunikacijos paslaugas teikia Lietuvoje ir dar 10-yje Europos valstybių.
„Hero group“ komunikacijos paslaugas teikia bendrovėms „Maxima“, „ERGO Insurance“, „Huawei“, „Ikea“, „Danske bank“, „YIT Lietuva“, „Sorainen“, , „StrongPoint“, „Šiaulių bankas“, „Modus Group“, „Concretus Group“, „Achema grupė“, KFC, „Mineraliniai vandenys“, „O’Learys“, kitoms tarptautinėms ir Lietuvos kompanijoms bei prekės ženklams.