„DELFI mane pakvietė prisijungti sužinoję apie pokyčius mano asmeniniame karjeros kelyje ir iškėlė ambicingų, intriguojančių užduočių, kurios man atrodo įdomios ir prasmingos. Manau, kad galėsiu naudingai panaudoti įgytą patirtį tiek pramogų, tiek žiniasklaidos versluose vystant DELFI TV ir keliant į lyderio pozicijas“, – sako M. Markauskas.

Pastaruosius trejus metus M. Markauskas vadovavo „Laisvės TV“, prieš tai dirbo su muzikos grupių vadyba. „Pramogų pasaulis man labai puikiai žinomas, o televizija žmonėms irgi yra ir pramoga, ne tik informacijos šaltinis“, – pastebi jis.

M.Markauskas pasakoja, kad tarp jo asmeninių interesų taip pat patenka pilietiškumo skatinimas, kova su dezinformacija, įvairių Lietuvos piliečių grupių įgalinimas, bendro savininkiškumo jausmo valstybėje kėlimas. „Man tai yra artimos temos, esu šaulys, užsiimu daug pilietinių iniciatyvų, tikiuosi, kad DELFI TV man taip pat bus įrankis siekti didesnio gėrio ir gerinti bendrą gyvenimą Lietuvoje“, – prisipažįsta jis.

„Šiuo metu itin daug jėgų skiriame DELFI TV auginimui ir stiprinimui. Puikiai suprantame, kad tai galime padaryti tik pasitelkę šios srities profesionalus. Džiaugiamės, kad prie mūsų prisijungė M. Markauskas, puikiai žinantis, kas yra interneto televizija, kaip ji veikia ir ko iš jos tikisi žiūrovai, tad nekantraujame pradėti naujus darbus“, – sako DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.