„Prekių ženklai vis dažniau plečia savo komunikacijos kanalus ir priemones, tad norime pasiūlyti dar daugiau galimybių jų turiniui transliuoti. Esu tikra, kad drauge su komanda sukursime unikalius produktus arba suteiksime naują veidą jau gerai žinomiems konferencijų vardams“, – sako S. Meškauskaitė-Stepšienė.

Pastaruosius penkerius metus S. Meškauskaitė-Stepšienė vadovavo komunikacijos agentūrai „Adverum“, prieš tai dirbo komunikacijos vadove aviakompanijoje „Air Lituanica“ ir Vilniaus oro uoste.

„Konferencija „LOGIN“ jau turi savo istoriją ir nuolatinius lojalius lankytojus. Perimdami jos organizavimą įsipareigojome ne tik nenuleisti kokybės kartelės, bet pakelti ją dar aukščiau, ir tikimės taip pritraukti dar platesnį lankytojų ratą. Džiaugiuosi, kad tai padaryti mums padės Sandra, kuri be kitų didelių projektų taip pat yra ne vienerius metus dirbusi su „LOGIN“, todėl jai šis renginys ir jo specifika yra puikiai pažįstami“, – sako DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

V. Benokraitis priduria, kad DELFI nuo kitų metų dar stipriau žengs į konferencijų rinką ir jau dabar intensyviai dirba gilindamiesi į poreikį ir pasiūlą, kad galėtų pasiūlyti tai, kas geriausiai atitinka vartotojų lūkesčius.

„Renginių ir konferencijų organizavimas yra nauja DELFI strateginė kryptis, sutampanti su mūsų misija pasiūlyti žmonėms kokybišką turinį. DELFI jau veikia tam dedikuotas renginių ir konferencijų skyrius, kuris ne tik dirbs su DELFI jau turimais renginiais, bet ir kurs naujus. Džiaugiuosi, kad Sandra drąsiai ėmėsi šio iššūkio“, – kalba V. Benokraitis.

Estijos žiniasklaidos grupė „Ekspress Grupp“, kuriai taip pat priklauso naujienų portalas DELFI, bendrovę „LOGIN Conferences“ nusipirko 2019 m. kovą.

2020 m. „LOGIN“ konferencija vyks gegužės 28-29 d. Vilniuje, konferencijų ir parodų centre „Litexpo“.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“. Šių metų „Ekspress Grupp“ įsigijo ir „Login Conferences“.