Daugiau nei 18 metų patirtį komunikacijos srityje sukaupusi J. Juršytė paskutinius devynerius metus vadovavo Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos komunikacijai ir rinkodarai. Justina buvo viena iš NT technologijų startuolius ir verslo įmones vienijančios bendruomenės „PropTech Baltic“ įkūrėjų, bandymų erdvės NT technologijų testavimui – „RealBox“ ir NT studijų programos „NT akademija“ projektų vadovė.

„Darnu Group“ įrodė savo lyderystę ne tik kuriant ir transformuojant miestą, bet ir socialinės atsakomybės srityje: „Darnaus miesto laboratorija“ kartu su miesto gyventojais ir ekspertais ieško geriausių sprendimų auginant miestą, o „Darnių iniciatyvų paramos fondas“ rūpinasi gyvenimo kokybės mieste kėlimu, taip pat kuria ir dovanoja miestui žaliąsias erdves.

Šiandieninės aktualijos pasaulyje neleidžia abejoti, kad daugumos verslo lyderių darbotvarkės netrukus dar labiau pasipildys atsakomybės prieš gamtą ir bendruomenę temomis ir jos bus neatsiejama verslo ir komunikacijos dalis. Kartu su komanda sieksime sustiprinti „Darnu Group“ lyderystę tiek kuriant miestą, tiek tvarumo srityje“, – sako įmonės komunikacijos vadovė.

J. Juršytė yra baigusi komunikacijos ir žurnalistikos studijas Vilniaus universitete, vėliau studijavo ISM Vadovų magistrantūroje ir Kopenhagos verslo mokykloje papildomai mokėsi elgesio ekonomikos.

Nuo 1995 m. nekilnojamojo turto vystymu ir plėtra užsiimanti bendrovė „Darnu Group“ apima apie 30 nekilnojamojo turto įmonių grupę bei viešbučių valdymo kompanijas.

Nuolat plečianti savo veiklas ir rinkai pristatanti naujus, ambicingus projektus, įmonių grupė „Darnu Group“ jau daugelį metų yra viena ryškiausių rinkos lyderių, šiuo metu vystanti visuomeninės, komercinės ir gyvenamosios paskirties Paupio rajoną sostinės Senamiestyje, plėtojanti unikalių darbo erdvių centrą „Darboteka“ Paupyje, „Vilniaus verslo parką“, bei įgyvendinanti viešos ir privačios partnerystės projektus: Panevėžio policijos komisariatą kartu su areštine ir karinių miestelių projektus Vilniaus ir Šilalės rajonuose.