„Su D. Žeimyte-Biliene kartu dirbame jau daugiau nei dešimt metų, nuo 2008 m., kai tapau „Lietuvos ryto“ televizijos generaliniu direktoriumi. Aiškiai žinau, kad tai yra viena talentingiausių žurnalisčių, kurias esu sutikęs per savo žurnalistinę veiklą, ir man atrodo, kad man bus visiškai ramu palikti Daivai vesti savo laidą. Be to, manau, kad tai yra ir tam tikros naujos laidos spalvos: šiek tiek kitoks stilius, gal kiek kitokie kalbinimo būdai, tad, man atrodo, laidai tai bus iš tikrųjų į naudą“, – sakė E. Jakilaitis.

E. Jakilaitis pripažino, kad mintis apie galimą antrą vedėją kilo dėl to, kad jo vedami Lietuvos politikos forumai lapkričio mėnesį kelsis ir į regionus. „Vienu metu būti ir Plungės viešojoje bibliotekoje Oginskių dvare, ir tuo pačiu DELFI studijoje po keturių minučių, turbūt yra neįmanoma beveik niekam“, – šypsojosi jis.

Pati D. Žeimytė-Bilienė atviravo, kad jai šis pasiūlymas šiuo metu buvo itin tinkamas.

„Edmundas dar vasarą paskambino ir pasiūlė tokį variantą. Kadangi tuo metu laukiausi, pasakiau, kad man vis tiek reikia truputėlį apsidėlioti ir pasižiūrėti, kaip sekasi naujose motinystės pareigose. Su vyru mes daug tarėmės šiuo klausimu, bet man labai tinka tokios sąlygos, kad ateiti reikia tik porą valandų per savaitę, o ruoštis laidoms galiu ir namuose. Man tai bus trumpas išėjimas iš namų ir truputėlį atsitraukimas nuo visų mano dabartinių reikalų, taip pat neatitrūkimas nuo įvykių ir nuo to, ką aš paskutinius metus dariau“, – kalbėjo rugpjūtį sūnaus susilaukusi ir dabar didžiausią dėmesį jam skirianti žurnalistė.

„Man dabar toks šiek tiek ir déjà vu jausmas, nes aš Edmundą jau sykį esu pakeitusi „Lietuvos ryto“ televizijoje, o dabar, praėjus dešimčiai metų, istorija vėl kartojasi. Bet man smagu dėl to, kad tai yra tikrai labai stipri laida ir geras formatas, kuris man puikiai pažįstamas“, – sakė D. Žeimytė-Bilienė.

„Džiaugiamės, kad nuolat augančioje DELFI TV žiūrovai matys ir vieną stipriausių Lietuvos žurnalisčių D. Žeimytę-Bilienę. Laida „DELFI Dėmesio centre“ yra iškėlusi labai aukštą kokybės kartelę, o D. Žeimytė-Bilienė savo indėliu ją dar labiau sustiprins. Dabar, kai DELFI TV tapo pasiekiama ne tik internete, bet ir televizijos „Telia“ žiūrovams, mums tai ypač svarbu“, – sakė DELFI vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

Laida „DELFI Dėmesio centre“ rodoma pirmadieniais-ketvirtadieniais 19.30 per DELFI TV.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.