Komunikacijoje A. Zubriakovas dirba jau beveik 20 metų. Anksčiau jis yra dirbęs „Ignitis Grupėje“, taip pat finansinių technologijų startuolyje „Bankera“. Viešųjų ryšių ir žurnalistikos profesionalas komunikacijos ir informacijos bakalauro laipsnį įgijo 2006 metais Vilniaus universiteto Žurnalistikos institute. Prieš ateidamas dirbti į „Penkių kontinentų“ įmonių grupę, A. Zubriakovas buvo FNTT atstovas spaudai, dar anksčiau – Vilniaus mero R. Šimašiaus patarėjas viešiesiems ryšiams, TV3 televizijos naujienų tarnybos reporteris, bendradarbiavo su tarptautiniais žiniasklaidos projektais: Laisvosios Europos radiju ir BBC (British Broadcasting Corporation).

Penki kontinentai“ – tarptautinė įmonių grupė, dirbanti bankinių technologijų ir mažmeninės prekybos, inovacinių atsiskaitymo sprendimų, šviesolaidinio interneto ir IPTV, užsakomųjų IT paslaugų srityse.

Pagrindinės grupės įmonės: „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2), „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (prekių ženklai „Penki“ ir „ProfIT“), „ASHBURN International“.

Įmonių grupės sukurtais specializuotais programiniais ir technologiniais sprendimais naudojasi tarptautiniai bankai, finansų įstaigos, mažmeninės prekybos ir verslo įmonės daugiau nei 80-yje pasaulio šalių. Grupė sėkmingai bendradarbiauja su pasaulinėmis įmonėmis: „Diebold Nixdorf“, „Ingenico“, „Cisco Systems“, „Unisys“, „Gemalto/Thales“, „Microsoft“, „Arris“ ir kt.