Prieš pora metų „Pedigree“ paleido „DentaStix Studios“ programėlę ir prie telefono prisitvirtinantį įrenginį „SelfieStix“. Šiais metais aplikacija atnaujinama, kad nuotraukos būtų įvairesnės.

Šunų ėdalo gamintojo sukurtas prietaisas tvirtinasi prie telefono viršaus, greta kameros. Į jį galima įdėti skanumynų, kurie išlaikys gyvūno dėmesį, t. y. jis žiūrės tiesiai į kamerą (skanumyną), o šeimininkas pasidarys puikią asmenukę, rašo musebycl.io.

Nuo šiol programėlė leis nufotografuoti šunį su įvairiausiais aksesuarais: nardymo įranga, policijos apranga ir kitomis detalėmis. Pasak „Pedigree“, ši aplikacija – „Snapchat“ augintiniams, tad nuotraukos taps linksmesnės.

Kampaniją šunų maisto gamintojui kūrė agentūra „Colenso BBDO Auckland“.

„Mes siekėme surasti naujų komunikacijos būdų, norėjome išskirti gaminamus „Pedigree DentaStix“ skanumynus ir paskatinti pardavimus. Pastebėjome, kad šunų šeimininkai vidutiniškai su gyvūnu pasidaro bent po 6 nuotraukas per savaitę, tačiau augintinis beveik niekada nežiūri į kamerą. Todėl sukūrėme įrenginį „SelfieStix“, – aiškina agentūros kūrybos direktorė Kimberly Ragan.

Išleista programėlė skenuoja šuns snukį maždaug 20 kartų per sekundę. Jei nepavyksta uždėti norimo filtro ar kitų funkcijų, aplikacija klausia „galbūt reikia daugiau „DentaStix“ skanumynų?“ ir drauge pateikia nuorodą į interneto parduotuvę.

Liepą išleisti atnaujinimai įtraukia naujų filtrų, 3D funkcijų, galimybę sukurti filmuką ir t. t. „Socialiniai tinklai gali būti ir niūri vieta, todėl tikime, kad šunys tai pakeis“, – priduria K. Ragan.

Pernai ši agentūros „Colenso BBDO Auckland“ kampanija buvo apdovanota auksiniu liūtu už mobiliąją kampaniją, pritaikytą žinučių siuntimui, sidabriniu liūtu socialinių tendencijų kategorijoje ir bronzos liūtu už turinį, įtraukiantį vartotojus.