„PR Impact Awards 2020“ komisija iš 86 šiemet konkurse dalyvaujančių darbų atrinko 36 geriausius komunikacijos projektus 12-oje kategorijų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Į finalą pateko 34 Lietuvos ir 2 Latvijos įmonių ir organizacijų projektai. Visus juos autoriai pristatys nuotolinėje renginio dalyje birželio 12 dieną.

Čia bus įteikta 14 apdovanojimų: be minėtų dvylikos kategorijų nugalėtojų, dar bus renkamas Publikos balsas, o daugiausiai apdovanojimų gavusi agentūra pelnys Metų agentūros titulą. Pernai šis titulas suteiktas dviems komunikacijos agentūroms – „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ ir antrus metus iš eilės agentūrai „Idea prima“.

Šiemet dėl Metų agentūros titulo turi šansą varžytis agentūros „Integrity PR“, „Idea prima“, „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ ir „TRUTH“, kurių daugiausiai darbų pateko į finalą. Į konkursą šiemet ryškiai įsiliejo Vilniaus tarptautinio kino festivalio „Kino pavasaris“ komanda – net 5 jų realizuoti komunikacijos projektai pateko į finalą.

Renginį „PR Impact Awards 2020“ sudaro trys dalys: konferencija ir geriausių projektų pristatymai vyks nuotoliniu būdu, o vakarinė dalis, kurią sudaro geriausių projektų apdovanojimai, šventė ir tinklaveika, – gyvai viešbučio „Pacai“ kiemelyje.

„PR Impact Awards“ yra jungtinis komunikacijos specialistus vienijančios organizacijos Lietuvos komunikacijos asociacija (LTKA) bei Ryšių su visuomene agentūrų asociacijos (RSVA) projektas.