„Tai yra didžiausias tokio tipo renginys, lyg mūsų industrijos Davosas. Kasmet pretenduoja daugybė žmonių iš viso pasaulio, pernai vienas iš kalbėtojų buvo Barakas Obama, bet iš Pabaltijo dar niekas nėra kalbėjęs. Pamaniau, kad aš norėčiau. Galvoju, laikas tuos laukinius vakariečius, kurie nieko nesupranta, nušviesti”, – juokiasi P. Senūta.

Renginyje, vykstančiame dešimt dienų, perskaitoma apie tūkstantį pranešimų. Jie suskirstyti temomis ir formatais, vadinamas trackais. Į tracką, kuriame paraišką pateikė P. Senūta, pretenduoja 785 pranešėjai. Nors oficialiai skaičius nėra patvirtintas, remiantis praėjusių konferencijų patirtimi, numatoma, kad iš jų bus atrinkta apie 20-30.

P. Senūta pateikė pasiūlymą kalbėti apie tai, ar strateginis planavimas komunikacijos versle kuria vertę, ar ją naikina. „Nors intuityviai atrodo, kad kuria, bet yra daug įrodymų, kad vyksta priešingai. Kalbėčiau apie žalingą strategijos įtaką komunikacijai, ir kaip reikia dirbti su strategija, kad visgi ji nebūtų žalinga”, – sako jis.