„Orion Leasing“ ambicija – tapti pirmaujančia inovacijų, atsinaujinimo ir žaliosios transformacijos finansuotoja, teikiančia didelės ir mažos apimties finansavimą verslui, įvairius kitus turto nuomos ar disponavimo sprendimus. Esame finansų rinkos startuolis – klientus aptarnaujame greitai, lanksčiai, bei augame sparčiai. Su komunikacijos parnerių pagalba sieksime rinkai perduoti žinią apie mūsų tikslus ir išskirtinumą“, – sakė Laimonas Belickas, „Orion Leasing“ generalinis direktorius.

Lizingo bendrovę „Orion Leasing“ įsteigė Lietuvos finansų įmonė „Orion Securities“ kartu su buvusios lizingo ir turto finansavimo bendrovės „UniCredit Leasing“ Lietuvoje vadovų komanda. Pernai Europos Investicijų Bankas (EIB) su bendrove „Orion Leasing“ sudarė susitarimą dėl 30 mln. eurų apimties kreditų su EIB garantija.

Pasak L. Belicko, šis susitarimas bendrovei atveria kelią teikti finansavimą palankesnėmis sąlygomis.
Šiais metais „Orion Leasing“ planuoja spartų lizingo portfelio ir turto nuomos paslaugų augimą.

„Agentūra „Virtuozai“ specializuojasi augti siekiančio vidutinio ir smulkaus verslo komunikacijoje. Tokiems verslams padedame surasti savo išskirtinumą ir tapti pastebimais rinkoje. Tapę naujais „Orion Leasing“ komunikacijos partneriais, padėsime įgyvendinti šios bendrovės ambicingus augimo tikslus“, – sakė „Virtuozų“ įkūrėjas ir vadovas Vilius Mackonis.

Agentūra „Virtuozai“ teikia viešųjų ryšių, socialinių tinklų komunikacijos paslaugas, įvaizdžio formavimo ir rinkodaros paslaugas vidutiniam ir smulkiam verslui. 2019 ir 2020 metais agentūra „Virtuozai“ (MB „Virtuosus“) buvo viena iš labiausiai augančių komunikacijos agentūrų Lietuvoje.

Tarp agentūros „Virtuozai“ klientų yra Švedijos nekilnojamojo turto kompanija „Eastnine“, verslo konferencijos EBIT bei Lietuvos Verslo Forumas, alternatyvaus skolinimo bei verslo finansavimo platforma „Finbee“, Personalo valdymo profesionalų asociacija (PVPA), saulės energetikos bendrovė „Solet Technics“, liftų priežiūros įmonė „Baltijos liftai“. Agentūra teikia viešųjų ryšių paslaugas sporto klubų tinklo „Impuls LTU“ dukterinei bendrovei Latvijoje „Gym LV“, taip pat „Linkedin“ komunikacijos paslaugas „Impuls“ bei „Lemon“ klubams Lietuvoje.