„Pradedu darbą kaip strategijos vadovė draudimo srities startuolyje „Ooniq“ ir dvejose vienos savivaldybės įmonių valdybose, taip pat tęsiu darbus Amerikos verslo rūmų Lietuvoje ir KTU Gimnazijos Alumni valdybose“, - apie ateities planus sako ji.

O. Mašalė yra dirbusi JAV energetikos bendrovės „Chevron Lietuva“ patarėja ryšiams su valstybės institucijomis, draudimo bendrovės „If“ Rinkodaros departamento vadove Lietuvoje, LR Valstybės kontrolės Komunikacijos ir tarptautinių ryšių departamento direktore, LR valstybės kontrolierės patarėja ryšiams su Seimu, LR ūkio ministro patarėja ryšiams su visuomene, kaip lektorė ji vedė mokymus vadovams apie reputaciją, pokyčių komunikaciją, ryšius su žiniasklaida, vidinę komunikaciją.

Apie tai, kad palieka darbą viešųjų ryšių srityje, ji paskelbė savo profilyje feisbuke. „Kodėl? Finansiškai šie metai yra geriausi mano metai ever ir tokio atlygio neturi „kiečiausi rinkos in-house piarščikai“. Dirbu su klientais, kuriais nuoširdžiai didžiuojuosi. Žiniasklaida man klijuoja įpareigojančią ekspertės etiketę. Kalendorius pilnas įdomių veiklų. Tad kodėl. Nes komunikacija man visą laiką buvo smagus amatas greta rezultatų sukūrimo, greta vadybos, bendruomenių būrimo, žmonių suvedimo. Metas eiti ten, kur poveikis bus dar didesnis“, - rašo ji.