„Turime itin ambicingų tikslų šiems ir kitiems metams, todėl norint juos pasiekti, reikia skirti daug dėmesio, pritraukiant startuolius ir kitus investuotojus bei edukuojant visuomenę apie jaunų verslų ir investuotojų veiklą. Mūsų ir „more“ agentūros vizijos sutapo, mums patiko jų pateikta strategija, todėl ir nutarėme dirbti būtent su jais“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas „Open Circle Capital“ direktorius ir partneris Audrius Milukas.

„Open Circle Capital“ investuoja į lietuviškas įmones, kuriančias produktus aukštųjų technologijų srityse. Fondas siekia padėti startuoliams, įgyvendinantiems mokslo idėjas, tyrimus ar taikantiems technologijas, kurioms sukurti reikia specialių žinių.

„Lietuvos komunikacijos rinkoje yra daugybė puikių agentūrų, tarp kurių esame kone jauniausi, tačiau pasirašyta sutartis su „Open Circle Capital“ parodo, kad einame teisingu keliu. Technologijų ir investicijų temos mums yra ypač artimos, todėl net neabejojame, kad su naujais iššūkiais susitvarkysime puikiai“, – sakė „more“ agentūros vadovas Erik Murin.

Šiuo metu „more“ komunikacijos agentūra yra atsakinga už paramos fondo „Kompiuteriukai vaikams“ ir interneto sprendimų bendrovės „ML Grupė“ komunikaciją. Taip pat „more“ agentūra rašo tekstus telekomunikacijų bendrovei „Telia“, elektroninės prekybos milžinei Pigu.lt ir kitoms IT bei elektroninės komercijos rinkose veikiančioms įmonėms.