Lietuvos apeliacinio teismo nutartyje skelbiama, kad pirmosios instancijos teismas neteisingai įvertino ginčo santykių turinį ir nepasisakė dėl esminio ginčo aspekto – ar buvo pažeista konkurso nugalėtojo kategorijoje „Metų kūrybinė agentūra“ nustatymo procedūra, o jeigu pažeidimai būtų nustatyti, ar jie turėjo esminę įtaką ieškovo, tai yra, bendrovės „Not Perfect“, interesams.

Teisėjų kolegija nusprendė, kad dalis bendrovės pateiktų argumentų iš esmės nebuvo išnagrinėti, todėl įrodymų vertinimo procesas turi būti pakartotas iš naujo.

Ginčas tarp „Not Perfect“ ir KOMAA prasidėjo po 2015 m. festivalio „Adrenalinas”, kuriame metų kūrybine agentūra buvo paskelbta agentūra „Adell reklama“. Bendrovė „Not Perfect“ teigė, kad skaičiuojant rezultatus atsirado aritmetinė klaida, kurią ištaisius šis apdovanojimas turėjo atitekti jai, likusiai antroje vietoje. KOMAA vėliau perskaičiavo balsus, bet teigė, kad „Not Perfect“ vis tiek negali būti skirtas apdovanojimas, nes vienas darbas juos persvarsčius buvo diskvalifikuotas kaip neatitinkantis reikalavimų.