„Esame nekilnojamojo turto kūrybininkai – koncentruojamės į nišinius projektus, apgalvodami juos iki smulkiausių detalių. Nuolat gilinamės į gyventojų ir į verslo įmonių poreikius, nagrinėjame gerosios praktikos pavyzdžius užsienio rinkose, naujausių tyrimų duomenis. Sukauptas žinias siekiame pritaikyti savo veikloje, taip atliepdami savo klientų ateities poreikius ir kurdami jiems kuo didesnę pridėtinę vertę. Didelės reikšmės tam turi ir efektyvi komunikacija, tad ieškojome strateginiu mąstymu pasižyminčio partnerio, padėsiančio identifikuoti ir išnaudoti galimybes“, – sako Martynas Samauskas, „Build Me“ direktorius.

„Nekilnojamojo turto sektorius pasižymi intensyvia komunikacija. Jame veikiančioms kompanijos reikalingi sprendimai, leidžiantys sklandžiai ir laiku su tikslinėmis auditorijomis dalintis informacija apie plėtojamus projektus bei jų išskirtinumus. Taip pat – žiniomis apie rinką bei joje stebimas tendencijas ir taip nuolat stiprinti reputaciją. Esame sukaupę solidžią patirtį dirbdami su šio sektoriaus įmonėmis, tad vertiname galimybę turimas kompetencijas pritaikyti padedant „Build Me“ toliau siekti verslo tikslų“, – pranešime žiniasklaidai sako Lina Venskaitytė, „Nova media“ vykdomoji partnerė.

„Build Me“ veiklą pradėjo 2017 metais. Kompanija plėtoja tiek gyvenamosios, tiek ir komercinės paskirties projektus, kiekvienam projektui formuoja komandą, orientuojasi į kokybę ir detalumą. Tarp „Build Me“ projektų – „Cherry Garden“, „Lagom Lofts“ ir kt.

„Nova media“ Lietuvos ir užsienio verslo klientams paslaugas teikia nuo 2008 m. Agentūra, bendradarbiaudama su partnerių tinklais, taip pat teikia komunikacijos paslaugas Baltijos šalyse ir visoje Europoje. „Nova media“ dirba su verslo įmonėmis iš finansų, draudimo, informacinių ir ryšių technologijų, farmacijos bei kitų sektorių. Agentūra yra Lietuvos ryšių su visuomene agentūrų asociacijos narė ir 2019 m. yra pelniusi asociacijos Veiklos standarto įvertinimus kaip Atsakinga, Atskaitinga, Skaidri, Tobulėjanti ir Visuomeniška agentūra.