„Dirbant DELFI nuolat tenka priimti naujus iššūkius ir bus labai įdomu imtis dar vieno, laidos „DELFI Diena“ vedimo. Džiaugiuosi, kad dirbsiu su gerai pažįstama profesionalų komanda: visi kartu stengsimės laidose atspindėti pačias karščiausias aktualijas, kad žiūrovai nuolat jaustų naujienų pulsą“, – sako K. Pocytė.

„Esu įsitikinusi, kad Kristina puikiai susitvarkys su šia užduotimi: dirbdama DELFI ji ne kartą drąsiai ėmėsi naujų sumanymų ir visada juos puikiai įgyvendino. Be to, dirbdama kaip aktualijų žurnalistė ji jau ne kartą pavadavo ir dabartinį laidos vedėją Arną Mazėtį, tad šis vaidmuo jai net nebus visai naujas“, – sako DELFI vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

A. Mazėtis nuo sausio 31 d. atsisveikina su DELFI ir pradeda darbą „Info TV“.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.