„Šis apdovanojimas atspindi daugiau nei pastaruosius metus – tai 20 metų trukusio intensyvaus darbo rezultatas, siekiant sukurti ir plėtoti tinklą Centrinėje ir Rytų Europoje, kuris atitiktų aukščiausius Vakarų Europos ir Jungtinių Amerikos Valstijų konsultacinių bendrovių nustatytus standartus. Džiaugiamės, kad komisija pastebėjo mūsų stiprybę – ryšių su visuomene paslaugas, kadangi šiuo metu tai yra pagrindinė mūsų veikla visame regione“, – sakė „Grayling“ vadovas kontinentinėje Europoje Janas Simunekas.

„Sprendimas atstovauti „Grayling“ visose trijose Baltijos šalyse pateisino mūsų lūkesčius. Ne tik išplėtėme verslo klientų ratą, bet ir įgijome galimybę keistis profesinėmis žiniomis su kolegomis iš viso tinklo. Didžiuojamės galėję ir savo realiais darbais prisidėti prie šio laimėjimo Rytų Europos regione“, – sakė „vipcommunications“ įkūrėjas ir valdybos pirmininkas Darius Gudelis.

„Sabre“ apdovanojimai – vieni prestižiškiausių ryšių su visuomene apdovanojimų rengiamų Europoje, Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose (EMEA). Kasmet sulaukiama daugiau nei 2000 paraiškų įvairiose kategorijose. Komisiją sudaro komunikacijos ir rinkodaros kompanijų atstovai iš įvairių šalių. „Sabre“ apdovanojimus rengia „Holmes Group“ – viena pasaulyje pirmaujančių ryšių su visuomene ir leidybos kompanijų.

„Grayling“ veikla vystoma 5 regionuose: Europoje, Šiaurės Amerikoje, Artimuosiuose Rytuose, Afrikoje ir Azijoje. Iš viso – daugiau nei 50-tyje biurų ir daugiau nei 30-yje miestų. Tinklo metinės pajamos sudaro apie 100 mln. Eur. Šiuo metu „Grayling“ klientais Centrinėje ir Rytų Europoje yra tokios bendrovės kaip „Google“, „British Airways“, „Visa“, „HP“ ir kt.

2006 m. įsteigtoje „vipcommunications“ dirba daugiau nei 30 komunikacijos specialistų. Tarp didžiausių agentūros klientų „Achemos grupė“, „Ecoservice“, „Electrolux“, „Eurolines“, „Kalnapilio-Tauro grupė“, „Lietuvos geležinkeliai“, „Tez Tour“, „Swedbank” ir kitos.