„Žurnalo „Žmonės UK“ startas yra natūralus žingsnis žurnalo „Žmonės“ evoliucijoje. Juk Lietuva – ne vien jos teritorinės sienos. Lietuva yra ten, kur gyvena jos žmonės. Jei jūsų namai šiuo metu Jungtinėje Karalystėje, mes norime būti kartu. Norime dalintis istorijomis, kaip mums sekasi gyventi čia, ir išgirsti, kaip jums sekasi ten. Tęskime seniai pradėtą draugystę“, – pranešime žiniasklaidai kalba įmonės „Media bitės“, leidžiančios žurnalą „Žmonės“, generalinis direktorius Tomas Balžekas.

„Savi pašnekesiai ir savos žinios – visada arčiau kūno, tad žurnalas „Žmonės UK“ supažindins su tais, kurie šiuo metu yra ant bangos tėvynėje ar sėkmingai įsitvirtino Jungtinėje Karalystėje: pramogų, sporto pasaulio žvaigždėmis, verslo lyderiais, kitais ryškiais personažais“, – kalba žurnalo „Žmonės“ vyr. redaktorė Gitana Bukauskienė.

„Žmonės UK“ sudarys žurnalo „Žmonės“ temos ir 16 puslapių, skirtų išskirtinai Jungtinės Karalystės lietuviams.

Žurnalas iš arčiau supažindins su sėkmingais vietos lietuviais. Koks jų kelias į Jungtinę Karalystę? Kokie kilę iššūkiai ir jų sprendimo būdai? „Kilę iš Lietuvos“ – šios rubrikos tekstai pasakos apie lietuvių kilmės garsenybes, karjeros aukštumų pasiekusias bet kurioje pasaulio dalyje.

„Elito kronikos“ leis iš arčiau pažinti Jungtinės Karalystės aristokratiją. Tuo tarpu Lietuvos skaitytojų pamėgta rubrika „ŽMONĖS renkasi“ Jungtinės Karalystės lietuvius supažindins su vietiniais topais – renginiais, vakarėliais, pirkiniais.

„Šventaisiais mes neapsimetinėsime, nes tik jie mėgsta sausą duoną, vandenį ir aukštąją matematiką, o mes gi nevengsime šokolado, vyno ir... pikantiškų istorijų. Todėl su mumis nebus šventa – su mumis bus įdomu“, – žada „Žmonės“ vyr. redaktorė G.Bukauskienė.

„Žmonės UK“ kuria žurnalo „Žmonės“ žurnalistų ir bendradarbių komanda, leidinys spausdinamas Jungtinėje Karalystėje. Pirmojo numerio tiražas – 3000 kopijų.

Žurnalas kainuos 1,99 svaro – jį galima įsigyti prekybos tinklo „Lituanica“ parduotuvėse ir jos partnerių taškuose visoje Jungtinėje Karalystėje.

Dar šiais metais ketinama pasiūlyti ir „Žmonės UK“ prenumeratą.

„Žmonės UK“ leidžia įmonė „Media bitės“, kuriai priklauso žurnalai „Žmonės“, „Laimė“ „Ji“, „Edita“, „Legendos“. „Media bitės“ taip pat valdo fotoagentūrą „ŽMONĖS Foto“, turinio rinkodaros agentūrą „ŽMONĖS Contentum“, kino teatrą „Pasaka“, leidinių bei knygų platinimo įmonę „Medipresa“, interneto knygyną „Perku knygą“, internetinę gydytojų rezervacijos sistemą Manodaktaras.lt bei portalą sveikas.lt.