„Esame lietuviškas prekybos tinklas ir stengiamės, kad Lietuvoje pagamintų prekių pasirinkimas mūsų parduotuvėse būtų kuo platesnis – tiek maisto, tiek ir kituose skyriuose. Atliekame pirkėjų apklausas, stebime gyvenimo būdo pokyčius, tariamės su savo partneriais ir tiekėjais, klausiame savo pirkėjų, kokių naujovių jiems reikia, kaip keičiasi jų poreikiai ir stengiamės juos patenkinti. Todėl ir nusprendėme pristatyti lietuviškos kosmetikos priemones „Nida“, – pranešime žiniasklaidai sako „Maximos“ Pirkimų departamento direktorė Vilma Drulienė.

Naują lietuviškos kosmetikos liniją „Nida“ sudaro 25 skirtingi gaminiai. Veido, kūno odos ir plaukų priežiūros priemonės pagamintos Lietuvoje, naudojant lietuviškus ingredientus ir natūralius ekstraktus – dilgėlių, miško bruknių, alavijų, agurkų, įvairių žolelių ekstraktus, hidrolizuotus kviečių baltymus, kviečių gemalų aliejų.

Portalas „vz.lt“ pastebi, kad tai – itin panašu į „BIOK laboratorijos“ braižą. Iš šios įmonės prieš kelerius metus išėję trys darbuotojai - Justė Pinkevičienė, Vitalijus Voleika ir Žilvinas Dubosas – kartu su kitais trimis partneriais tapo „Cosmoway“ akcininkais.

VŽ rašė, kad trys iš šešių kosmetikos gamybos UAB „Cosmoway“ akcininkų – buvę „BIOK laboratorijos“ darbuotojai. Tai – Justė Pinkevičienė, Vitalijus Voleika ir Žilvinas Dubosas. Visi jie bendrovę paliko prieš kelerius metus, o 2016 m. su dar trimis partneriais tapo „Cosmoway“ akcininkais.