„Maxima“ pranešime žiniasklaidai skelbia, kad žurnalas turės vieną pagrindinę temą ir nuolatines rubrikas. Pirmasis naujojo leidinio numeris skirtas Naujųjų metų pažadams. „Esame pasiryžę dalintis tuo, ką turime geriausio ir išskirtinio savo asortimente, pasakoti naujienas, patarti ir parodyti, koks grožis slypi mūsų kasdienybės akimirkose“, – sako „Maximos“ komercijos vadovė Vilma Drulienė ir priduria, kad naujojo žurnalo „Įkvėpimai“ sausio mėnesio herojus vienija mintis – pažadai sau yra patys svarbiausi. Ji „Įkvėpimuose“ pasakoja apie savo aistrą bėgioti ir 2020-ųjų pažadą ne mažiau kaip du kartus šįmet sudalyvauti pusmaratonio bėgime skirtingose pasaulio sostinėse.

Žurnalas turės nuolatines rubrikas, kuriose skaitytojai kiekvieną mėnesį ras sveikų patiekalų receptų, kulinarijos pamokėlių, skirtų vaikams, ir maisto gamybos ekspertų įžvalgų, informacijos apie grožio produktus ir tvarų gyvenimo būdą, ūkininkus ir Lietuvos gamintojus bei jų kuriamą produkciją, taip pat – įkvepiančių istorijų ir patarimų, kurie paskatins daugiau judėti, mėgautis gamta ir turiningai leisti laiką su šeima bei draugais, rašoma pranešime.

Žurnalo viršelis

Žurnalą pradedanti leisti „Maxima“ jau pirmąjį numerį leis 80 tūkst. egzempliorių tiražu bei jo turinį skelbs internete.

Savo žurnalus turi ir kiti didieji prekybos tinklai: „Iki“ leidžia žurnalą „Skanaus“, o „Rimi“ – „Druska ir pipirai“.