„Laura turi didelį komandos pasitikėjimą bei reikiamas kompetencijas, todėl tikiu, kad iki kol bus įvykdyta naujojo korporatyvinių reikalų direktoriaus atranka, ji padės užtikrinti, kad būtų atliepti „Lietuvos geležinkeliams“ keliami atvirumo visuomenei ir darbuotojams lūkesčiai“, – sako LTG generalinis direktorius Egidijus Lazauskas.

L. Gabrilavičiūtė korporatyvinių reikalų direktorės pareigas laikinai ėjo nuo 2022 m. gruodžio pabaigos, kai LTG paliko šį postą iki tol užėmęs Mantas Dubauskas. L. Gabrilavičiūtė turi sukaupusi vertingą komunikacijos ir vadovavimo patirtį. Prie LTG komandos ji prisijungė 2021 m. spalį. Anksčiau L. Gabrilavičiūtė šešerius metus dirbo komunikacijos agentūroje, buvo viena iš agentūros partnerių. Prieš tai rūpinosi vidine komunikacija aukštųjų technologijų įmonėje, dirbo žurnaliste.

Korporatyvinių reikalų direktoriaus(-ės) atranka bus paskelbta artimiausiu metu.

Laikinoji korporatyvinių reikalų direktorė paskirta po to, kai ketvirtadienį dėl viešųjų ir privačių interesų konflikto regimybės šalių sutarimu buvo nutraukti LTG darbo santykiai su neseniai į pareigas paskirta Agne Belickaite.