„Džiaugiamės plėsdami komandą itin svarbioje – komunikacijos srityje. Tikime, jog naujoji komunikacijos vadovė padės tinkamai informuoti visuomenę, narius bei verslo atstovus apie aktualiausias Lietuvos verslo konfederacijos naujienas, šiuo iššūkių kupinu laikotarpiu“, – pranešime žiniasklaidai cituojama LVK direktorė E. Radišauskienė.

Komunikacijos vadovė bus atsakinga už Lietuvos verslo konfederacijos ryšius su visuomene bei vidinę komunikaciją.

K. Linkutė yra baigusi kūrybos komunikacijos bakalauro ir ryšių su visuomene magistro studijas Vilniaus Universitete. Taip pat studijavo Madrido ir Lisabonos universitetuose.

Kamilija Linkutė

Lietuvos verslo konfederacija – didžiausia paslaugų, prekybos ir aukštųjų technologijų įmones vienijanti verslo organizacija. LVK yra Tarptautinių prekybos rūmų (International Chamber of Commerce – ICC) oficiali atstovė Lietuvoje, dalyvauja Pasaulio rūmų federacijos (World Chamber Federation) veikloje. Per visą narių tinklą Konfederacija atstovauja daugiau nei 30-čiai verslo asociacijų ir 3,5 tūkst. įmonių, kurios drauge sukuria apie ketvirtadalį Lietuvos BVP. Šios įmonės yra sukūrusios 200 tūkst. darbo vietų – tai sudaro 15 proc. iš visų 1,3 mln. Lietuvos dirbančiųjų.