10 metų darbo komunikacijos konsultacijų ir žiniasklaidos srityse patirtį turintis specialistas įmonės atstovo pareigas pradėjo eiti nuo kovo 14 dienos. T. Vasiliauskas pastaruosius trejus metus komunikacijos klausimais konsultavo didžiausias Lietuvos nekilnojamojo turto (NT) plėtros kompanijas, anksčiau yra dirbęs projektų vadovu ryšių su visuomene agentūroje, taip pat buvo gyvybės draudimo ir pensijų fondų kompanijos atstovu žiniasklaidai, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Įmonė žengia į organizacijos pokyčių ir svarbių projektų įgyvendinimo etapą. Todėl neabejojame, kad Tado patirtis ir žinios, sukauptos dirbant žiniasklaidoje ir vėliau rūpinantis sektoriuose pirmaujančių įmonių komunikacija, sustiprins Lietuvos oro uostų komandą. O jo indėlis, užtikrinant visai Lietuvai aktualios informacijos sklaidą, padės įtvirtinti atviros ir skaidrios įmonės poziciją“, – teigia Lietuvos oro uostų komunikacijos vadovas Marius Zelenius.

Lietuvos oro uostai veikia itin konkurencingoje tarptautinėje rinkoje, todėl komunikacija turi ne tik operatyviai atliepti labai įvairių tikslinių auditorijų poreikius informacijai gauti, bet ir aktualiai pateikti temas apie tam tikras ateities tendencijas.

„Gerai suprantu, kad Lietuvos oro uostai planuoja ir jau vykdo labai svarbius visam Lietuvos susisiekimo sektoriui projektus, todėl informacija apie jų eigą ir tikslus yra svarbi visuomenei. Esu įsitikinęs, kad viena efektyviausiai valdomų valstybės įmonių yra gerasis pavyzdys daugeliui dėl savo vidinės kultūros, požiūrio į darbuotojus ir klientus, procesų valdymo efektyvumo, o visa tai kartu tampa tvirtu pagrindu sėkmingai vykdyti veiklos planus ir kurti vertę“, – sako T. Vasiliauskas.