„Mes sau keliame ambicingus tikslus, o įmonės laukia nemaži iššūkiai – koncesijos projektas, Vilniaus oro uosto kilimo ir tūpimo tako rekonstrukcija 2017-aisiais, keleivių terminalų plėtra ir dar daug kitų projektų, apie kuriuos svarbu tinkamai informuoti visuomenę ir partnerius.
Tikime, kad naujieji komunikacijos partneriai ne tik padės kasdieniuose darbuose, bet ir teiks ekspertinių įžvalgų komunikuojant strateginius projektus. Esame itin plačios veiklos įmonė, susidurianti su nemenku kiekiu iššūkių, tad nuobodu tikrai nebus“, – pranešime žiniasklaidai cituojama Lietuvos oro uostų Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Agentūros „vipcommunications“ įkūrėjo ir valdybos pirmininko Dariaus Gudelio nuomone, Lietuvos oro uostai dirba konkurencingoje rinkoje. „Regioniniai Europos oro uostai susiduria su iššūkiais – kaip nedideliems oro uostams išlikti patraukliems, konkurencingiems bei išlaikyti savo infrastruktūrą. Keičiantis verslo pobūdžiui, rinka reikalauja naujų komunikacijos sprendimų, todėl koncentruosimės į kūrybiškas ir integruotas komunikacijos formas, leisiančias Lietuvos oro uostams sustiprinti savo pozicijas Baltijos šalių oro uostų rinkoje“, – teigė D. Gudelis.

Valstybės įmonė Lietuvos oro uostai jungia Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostus. Įmonė koordinuotai plėtoja šių oro uostų veiklą siūlydama didelę paslaugų įvairovę bei aukštus keleivių ir partnerių aptarnavimo kokybės standartus. Didelį dėmesį skiriantys teigiamai keleivių patirčiai, Lietuvos oro uostai vis labiau orientuojasi į komercinę veiklą, kuri leidžia įmonei dirbti pelningai.

Integruotos komunikacijos agentūra „vipcommunications“ teikia paslaugas ryšių su visuomene, žiniasklaidos planavimo, kūrybinių sprendimų, socialinių tinklų valdymo, renginių organizavimo bei TV produkcijos srityse.